Expoconferintele AB Plus Events continua in luna noiembrie

54 vizualizari
RIFF
Distribuie pe

A zecea expoconferinta de arhitectura: RIFF 2013, 11 - 12 noiembrie, Bucuresti

Expoconferinta de Arhitectura RIFF 2013 este cel de-al zecelea eveniment international de arhitectura organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania. Expoconferintele de arhitectura, initiate de organizatori in anul 2010, au reunit pana in prezent peste 3000 de arhitecti si designeri din Europa, Asia si America.

Editia din acest an a Expoconferintei de Arhitectura RIFF prezinta proiectele premiate in ultimul an la nivel mondial si il are ca invitat special pe noul Presedinte al Royal Institute of British Architects, arh. Stephen Hodder, castigator al marelui premiu oferit de American Institute of Architects si a cinci premii RIBA.
Cea de-a patra editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura RIFF va fi despre viitorul arhitecturii, despre materialele și solutiile performante utilizate in proiectele arhitecturale.Tematica generala: architecture and habitat, roofs, insulations, façades. Target: arhitecti, proiectanti, companii de specialitate.

A treia expoconferinta de antreprenoriat: CONTRACTOR 2013

Expoconferinta Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR continua pe 11 si 12 noiembrie, la Bucuresti, seria evenimentelor profesionale dedicate antreprenorilor de constructii. Dupa editia din luna mai, care a reunit peste 250 de antreprenori si ingineri de instalatii, editia din toamna readuce impreuna antreprenorii de constructii si companiile din industrie. CONTRACTOR 2013 va prezenta cele mai recente proiecte europene de constructii, realizarile din acest an ale antreprenorilor romani si planurile lor de viitor.
Informatii despre pachetele de participare la numarul de telefon +4 0745 573 730

Inscrieri la adresele de email inscrieri@ieriff.ro sau inscrieri@contractor.com.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video