GEALAN Romania anunta schimbari la nivelul conducerii

170 vizualizari
Director General - Nicu Crăciun
Distribuie pe

Nicu Craciun este noul Director General al companiei

GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de ferestre din PVC, anunță schimbări în echipa de management din România, începând cu data de 16 septembrie. Astfel, poziția de Director General este de acum ocupată de către Nicu Crăciun. Până în prezent, Dl. Crăciun a fost Director de Vânzări și Marketing în cadrul companiei, urmând să coordoneze în continuare, în mod direct, și aceste departamente.

„Sunt onorat de decizia acționarilor GEALAN, de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală. Focusul meu va fi de a alinia și mai mult strategia GEALAN România cu cea a partenerilor și a pieței, pentru a ajunge pe primul loc în topul furnizorilor de profile din România. Inovația și pachetele competitive ne plasează deja în preferințele clienților, iar creșterea de 10% de anul acesta, pe o piață stagnantă, ne dă încredere în strategia noastră de business pe termen mediu și lung.”, spune Nicu Crăciun, Director General GEALAN România.

Nicu Crăciun are peste 15 ani de experiență pe piața locală, ocupând de-a lungul carierei sale poziții de Director de Vânzări, Director Regional sau Managing Director în cadrul mai multor companii multinaționale. A acumulat astfel cunoștințe solide de business manage-ment și development pentru companii din domeniul construcțiilor, precum și o înțelegere profundă a pieței și evoluției sale.

Nicu Crăciun este succesorul lui Sorin Dumitrescu, ce a ocupat până în prezent funcția de Director General și care se va dedica unor noi proiecte profesionale și personale.

Despre GEALAN ROMÂNIA

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video