GEZE integrează produse premium în cadrul proiectului architectural Hilton Garden Inn

67 vizualizari
Geze
Distribuie pe

GEZE România, liderul în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, aduce pe piața locală un produs special din gama sa, ușa circulară SCR, montată în cadrul proiectului Hilton Garden Inn, din București. În completarea planului arhitectural, compania integrează tehnologiile de ultimă generație din gama sa de accesorii pentru uși, de la vârfurile gamei de amortizoare la automatizările pentru uși batante Ecturn.

Recomandarea consultanților GEZE, de a integra ușa circulară SCR în design-ul hotelului Hilton Garden Inn, a oferit posibilitatea unui acces facil pentru oaspeți și angajați, îmbinând funcționalitatea cu elemente de design.

„Proiectul cu hotelul Hilton Garden Inn a fost pentru noi cel mai provocator din ultima perioadă, însă am reușit să răspundem pozitiv așteptărilor clientului nostru și, mai mult decât atât, am dus calitatea la un nou standard, aplicând cele mai revoluționare produse din portofoliul nostru. În acest proiect, colaborarea dintre beneficiar, arhitect, constructor și consultanții GEZE a dus la alegerea unei soluții ideale și sperăm să mai avem astfel de proiecte în România, în care să punem accentul pe design și inovație” a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

usi_glisante_Hilton

Parteneriatul cu Hilton Garden Inn a fost un success datorită integrării celor mai avansate produse din gama GEZE, și anume amortizoarele TS 5000 și TS 3000, automatizările pentru uși batante Ecturn, dar și un produs cu totul special – ușa circulară SCR, care constituie trecerea dintre spațiul exterior efervescent și confortul protector din cadrul hotelului. Fiind al doilea produs de acest tip montat în România, ușa circulară SCR devine elementul unic al fațadei clădirii.

Uşile glisante circulare au calități atât funcţionale, cât şi estetice, reușind să câştige spaţiu şi lumină într-o clădire. Sistemele lor pot avea o formă concavă sau convexă şi se pot integra în clădire, în moduri diverse, funcţionând întotdeauna fiabil şi sigur, chiar şi în condiţii de trafic intens. De asemenea, sistemele trebuie să fie complet funcționale în orice moment, mai ales într-un hotel cu activitate 24/7, dar să aibă și un design arhitectural care să se integreze, într-un mod discret și estetic, în stilul clădirii.

fatada_Hilton

Seria de acționare GEZE Slimdrive SCR este una 360° pentru uși glisante curbate, iar acționările celor două uși formează o unitate, chiar dacă sunt controlate separat. Înălţimea de construcţie foarte redusă, de numai 7 cm, permite ca integrarea ușilor glisante circulare să fie aproape invizibilă în fațada oricărei clădiri.

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 21 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.800 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate - batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video