GEZE lanseaza noi solutii automatizate si integrate, pentru cladiri controlate inteligent

124 vizualizari
Geze Active
Distribuie pe

GEZE, lider în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, lansează, în cadrul târgului Fenster Frontale, de la Nuremberg, o serie de soluții inovatoare de management și interconectare a clădirii, prin care ușile, ferestrele și sistemele de siguranță să fie integrate și monitorizate într-o singură rețea. Printre noutăți se numără  GEZE Cockpit, GEZE ActiveStop, Powerturn F/R-IS/TS, Slimchain 230V.

GEZE Cockpit este unul dintre cele mai importante noutăți prezentate în cadrul târgului, întrucât devine centrul de vizualizare, monitorizare și de control al sistemelor GEZE. Datorită rețelei integrate în clădirile inteligente, GEZE Cockpit oferă noi posibilități pentru o funcționare în siguranță, optimizând, în același timp, funcționalitățile și consumul de energie. Acesta poate fi folosit ca un sistem independent de automatizare a clădirii sau poate fi integrat într-un sis-tem de control al clădirilor de clasa A.

Geze

Soluții inteligente pentru ferestre și uși

Noua versiune a sistemului de acționare a ușilor batante Powerturn F/ R-IS/ TS, conectată la sistemul Cockpit și controlată la nivel central, este o soluție multifuncțională, unică și com-pletă, cu un canat de ușă automat și manual. Sistemul de uși cu noul Powerturn combină funcționarea și monitorizarea de la distanță cu liniștea unei uși securizate, protecția pentru ieșirea de urgență, protecția împotriva incendiilor și rezistența la furt.

În cadrul târgului, GEZE prezintă și modalitatea de punere în funcțiune a ferestrelor de fațadă, din gama de acționare IQ, cu noua generație de motoare cu lanț Slimchain 230V de-osebit de subțiri, care permit o instalare mult mai rapidă și mai ușoară. Modulul de interfață KNX, din sistemul IQ, permite conectarea ferestrelor într-un sistem de clădiri KNX, dar și monitorizarea și gestionarea acestora într-un mod inteligent, creând fațade care se adaptează la climă și care permit o ventilare naturală controlată.

geze ferestre

Soluția perfectă - sistemul GEZE ActiveStop

O altă soluție inteligentă și inovatoare este noua versiune de amortizoare din gama GEZE Ac-tiveStop. Sistemul asigură o interacțiune confortabilă în care deschiderea și închiderea ușilor batante de interior este controlată și silențioasă, oferind posibilitatea menținerii ușii în poziții variabile. Datorită adâncimii de integrare cu valori minime, amortizorul îndeplinește cele mai stricte cerințe de proiectare, iar astfel devine invizibil în aproape orice foaie de ușă. Iar ușurința la instalare a sistemului de amortizare GEZE ActiveStop a fost demonstrată direct, chiar la standul din cadrul târgului.

Selectare facilă a produselor GEZE, prin intermediul unor instrumente speciale

GEZE prezintă noi instrumente care facilitează selectarea soluțiilor și proiectarea. Unul dintre acestea este WinCalc, un configurator pentru tehnologia ferestrelor, care ușurează semnifi-cativ alegerea unei acționări optime pentru ferestre. Noua versiune WinCalc 2.0 poate fi acționată în mod intuitiv, oferind metode de calcul mult mai avansate și mai simple.

geze usi

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă. 

În prezent, grupul deține 21 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.800 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate - batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video