Aerteknika

Guardian Glass Europa lanseaza o noua sticla pentru control solar

sticlă pentru control solar Guardian Glass
vizualizari

Guardian Glass introduce un nou tip de sticlă pentru control solar, acoperită cu o peliculă cu două straturi de argint, cu aspect gri-neutru, care preîntâmpină tendințele arhitecturale în materie de fațade și ferestre.

Guardian SunGuard® SuperNeutral™ SN63 nu numai că satisface trendurile arhitecturale curente, dar oferă și o serie de îmbunătățiri la nivelul performanței, inclusiv:

 • O transmisie ridicată a luminii (63% pentru vitraj dublu (IGU)*  și 56% pentru cel triplu (IGU)*,
 • Izolare termică excelentă (valoarea Ug= 1.0 W/M2K pentru vitraj dublu și 0.5 W/M2K pentru vitraj triplu),
 • Control solar excelent (33% pentru vitraj dublu și 30% pentru triplu).
 • Reflexie externă foarte scăzută (12% pentru vitraj dublu și 14% pentru triplu),
 • Reflexie internă neutră și scăzută (16% pentru vitraj dublu și 19% pentru triplu).

Aceste atribute de performanță fac ca SunGuard SN 63 să fie alegerea ideală pentru ferestrele și fațadele dublu sau triplu vitrate.

Nicolas Gouzou, Product Manager Guardian Glass Europa declară:

“În proiectele de design interior, percepția asupra culorii gri a fost mult timp zdruncinată, fiind considerată întunecată și deprimantă. Acum, casele, birourile și clădirile publice sunt decorate cu nuanțe de gri la modă, o culoare extrem de versatilă. În Europa, proiectele care folosesc în designul de exterior sticla abordează același trend. Arhitecții se îndepărtează de fațade vitrate cu un aspect verzui, alegând soluții din sticlă cu un aspect gri-neutru, care oferă clădirii o notă mai sofisticată și elegantă.”

Datorită contribuției comunității de design și arhitectură, Guardian Glass a dezvoltat acest produs întocmai pentru a preîntâmpina acest trend ascendent.

“În completarea esteticului, am îmbunătățit și performanța produsului pentru a oferi o combinație excepțională de beneficii, permițând arhitecților să ajusteze anveloparea clădirii în funcție de mediu și climă, dar și să furnizeze un confort optim locatarilor”, a adăugat Gouzou.

SunGuard SN 63 este disponibil atât în varianta nesecurizabilă, cât și cea securizabilă.
Guardian Glass dezvoltă și redefinește continuu gama de produse din sticlă pentru protecție solară - SunGuard astfel încât să întâmpine și să depășească cerințele arhitecților și ale designerilor.

Guardian Glass va expune la Glasstec – SALA 10 | STANDUL A24 (23 – 26 octombrie – Düsseldorf, Germania).

* Valorile de performanță menționate sunt pentru o unitate de vitraj dublu (IGU), pentru SunGuard SN63 de 6 mm (pelicula pe suprafața # 2) - distanțier de 16 mm, 90% Argon - 4 mm float; și IGU triplu de 8 mm SunGuard SN63 (pelicula pe suprafața # 2) - distanțier de 16 mm, 90% Argon - 4 mm float - ClimaGuard Premium2 44.2 (pelicula pe suprafața # 5). Acestea sunt nominale și supuse variațiilor datorate toleranțelor de fabricație.

Photo © Bartosz Makowski

Vizitați guardian.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare