Hafele isi prezinta inovatiile la cel mai important Targ international din domeniu, Interzum 2017

65 vizualizari
Hafele
Distribuie pe

Häfele, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier, precum si sisteme electronice de control al accesului, continua sa inoveze in industrie si anunta participarea la cel mai important Targ international din domeniu, Interzum 2017, ce va avea loc la Köln, Germania, in perioada 16-19 mai 2017.

„Motto-ul nostru pentru targ, „Mai multa viata pe m 2 ”, furnizeaza solutii complete ce raspund la nevoile si tendintele din prezent. Confortul in spatiile mici, „Micro Living”, controlul inteligent si adaptarea la diversele situatii din rutina zilnica, „Smart Home”, ne-au provocat sa dezvoltam raspunsuri adecvate ce vin in intampinarea clientilor nostri cu solutii inovatoare.

La Targul Interzum, vizitatorii vor putea vedea si „experimenta” noile produse, dar si modul in care mobilierul inteligent se adapteaza si recreeaza spatiile. Noutatea momentului este Häfele Connect, aplicatia mobila prin intermediul careia utilizatorul poate explora noi dimensiuni si interactiuni cu mobilierul sau, acestea fiind menite sa contribuie calitativ la activitatile sale zilnice”, explica Directorul General, Rodica Popescu.

Standul Häfele este impartit in trei parti tematice si cuprinzatoare, care se completeaza reciproc: Micro Living, Mobilierul inteligent intalneste casa inteligenta, Tehnologia mobilierului – o perspectiva holistica.
 

Micro Living - Mai multa viata pe m2
Conceptul „Micro Living” inspira o functionalitate creativa si atrage atentia asupra noilor oportunitati existente in industria mobilei. Acesta include o multitudine de idei de mobilier ce se incadreaza in noua lume a spatiilor de locuit, in general cu suprafete mai restranse si din ce in ce mai scumpe. In timp ce peretii de separare ai camerelor dispar, iar spatiile de locuit fuzioneaza, importanta pieselor de mobilier creste, iar multifunctionalitatea lor devine imperios necesara. Pentru a ilustra directia viitorului si o viata flexibila, si in acelasi timp confortabila, Häfele prezinta doua apartamente, cel al unui student si unul de serviciu, echipate cu mobilier modular in retea – o idee inovatoare care aduce un suflu proaspat industriei.

Mobilierul inteligent intalneste casa inteligenta
Häfele Connect este nou sistem destinat gestionarii eficiente a mobilierului si camerelor inteligente conectate in retea. Dezvoltarea noii solutii a avut ca punct de plecare cunoscutul sistem cu LED-uri, Loox, destinat iluminarii si sunetului ce se poate auzi din mobila. Datorita functionalitatii sale „plug & play” si a conectivitatii universale, orice piesa de mobilier poate fi usor conectata la energie, chiar si pentru aplicatii viitoare. Sistemul inteligent permite controlul mobilierului prin intermediul unei aplicatii mobile si faciliteaza in cele din urma gestionarea completa a incaperilor.

Tehnologia mobilierului – o perspectiva holistica
Tehnologia mobilierului devine forta inovatoare pentru noile tendinte in arhitectura. Aceasta creeaza premisele pentru o viata confortabila zilnica in spatii de locuit cu suprafete mici si reuseste sa furnizeze valoare mobilierului prin flexibilitate si economia de spatiu. In acest context, Häfele are o viziune cuprinzatoare si holistica asupra noilor cerinte si ofera solutii si produse pregatite pentru viitor ce vin in intampinarea nevoilor actuale ale clientilor.
 

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video