Hafele prezinta solutii pentru un nou concept arhitectural inovator, MicroApart 20/30

93 vizualizari
Hafele
Distribuie pe

** Spatiile scalabile inseamna mai multa viata pe m2 **

Häfele, lider in domeniul productiei si comercializarii de accesorii si feronerie pentru mobilier, precum si sisteme electronice de control al accesului, propune un concept de locuit inteligent si multifunctional pentru spatii de dimensiuni mici intitulat „MicroApart 20/30“. Prezentat arhitectilor, designerilor de interior, proiectantilor si investitorilor la targul comercial BAU 2017, „MicroApart 20/30” a fost proiectat in parteneriat cu arhitectul Dr. KristaBlassy si Carsten Fischer, investitor si operator.

”Mai multa viata pe m2” este una dintre cele mai mari provocari arhitecturale ale timpului nostru, motiv pentru care Häfele vine in intampinarea acestor nevoi cu un concept modular, scalabil de micro-apartament - MicroApart 20/30. Noile solutii au aratat in ce mod spatiile de locuit compacte pot fi facute sa devina mai functionale si mai confortabile in acelasi timp.

Conceptul permite dezvoltatorilor imobiliari sa creeze si sa furnizeze solutii rezidentiale atractive, flexibile, in mod rapid si eficient. „MicroApart 20/30” este un apartament mic care ofera cele mai bune conditii de viata pentru orice buget si este scalabil de la 20 pana la 30 m2, in functie de dimensiunea dorita in ceea ce priveste apartamentul, mobilierul si accesoriile, precum si durata sederii. Aceste apartamente mici costa mai putin pentru a fi construite, consuma mai putina energie si sunt mai usor de intretinut.

Häfele poate face ca micro-apartamentele sa devina realitate prin solutii de proiect 360°, inclusiv consultanta in etapele preliminare si sprijin activ in timpul etapelor de planificare si constructie. Scopul este de a concepe solutii acum pentru provocarile de maine. Focusul este pe un echilibru intre economia de spatiu si calitatea stilului de viata, datorita mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gama larga de aplicatii.

De la panourile de perete versatile la dressing-urile deschise, Häfele poate dezvolta solutii personalizate pentru hoteluri moderne, adaptate la piata lor tinta. Suport pliabil pentru bagaje, dulap cu compartimente sau dressing spatios? Ideea este de a oferi doar atat cat este necesar pentru ca oaspetii sa se simta confortabil din punct de vedere fizic si hotelierii sa se simta confortabil din punct de vedere financiar.

"O camera. Acelasi design” - Häfele prezinta o selectie exclusiva de peste 200 de armaturi si accesorii compatibile si disponibile la nivel mondial pentru industria hoteliera internationala. Aceasta gama de produse este folosita pentru un design integrat al camerelor de oaspeti si al bailor: de la manerele cuierelor pentru haine la manerele pentru mobila.

Sistemul de usi Häfele - Confortul incepe de la usa de la intrare a fiecarei cladiri. De aceea, sistemele de usi de la Häfele reprezinta o parte importanta a conceptului „Mai multa viata pe m2”. Trei dintre cele mai recente sisteme complete pentru hoteluri si aplicatii rezidentiale au fost expuse la BAU 2017: o usa de acces la balcon cu caracteristici suplimentare de securitate, izolare fonica si termica; o usa de camera de hotel care poate fi deschisa cu ajutorul unui smartphone si usa glisanta de tip Pocketdoor, o solutie magica, care economiseste spatiu fiind in acelasi timp usor de intretinut.

Dialock – acces securizat cu smartphone-ul in loc de cheie
Häfele a prezentat unele dintre aspectele cheie ale sistemelor de usi integrate la BAU. Dialock este un sistem inovator de identificare si de control al accesului, in retea, care se conecteaza la sistemul de management al camerei de hotel si care permite oaspetilor sa isi foloseasca smartphone-ul ca pe o cheie. Cu Dialock, Häfele gandeste dincolo de o simpla gestionare a accesului. Gratie unui parteneriat cu Interel, un furnizor specializat de sisteme de management online pentru camerele de hotel, hotelierii pot reduce costurile de capital si de exploatare, pot spori confortul clientilor si de asemenea pot maximiza conditiile de securitate, ca raspuns la cerintele pietei de astazi.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video