Inaugurare Showroom CAAB Home&Office Design

284 vizualizari
inaugurarea CAAB Home&Office Design
Distribuie pe

Peste 300 de persoane au participat pe 7 septembrie, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania, CAAB Home&Office Design, unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume. ”Calitate” și ”profesionalism” au fost atributele cel mai utilizate, de invitații serii, în caracterizarea spațiului expozițional de 1500 mp (numai interior) situat pe Calea Turzii nr 287.

La deschiderea a participat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a ținut să sublinieze importanța unor investiții de o asemenea amploare pentru oraș și pentru regiune. Alături de domnia sa, au luat cuvântul reprezentanți ai firmelor expozante, printre care: MAER CHARME, UNIWOOD, UNIART, BERTI PAVIMENTI LEGNO, RIVA CASA, BOEN, TER HIURNE, LEBO, VALENTINO PARCHET.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

În cadrul evenimentului de inaugurare au avut loc două reprezentații artistice inedite, realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alături de absolvenți și studenți ai Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” au pus în scenă, în aer liber, în fața clădirii și în zona depozitelor, două coregrafii surpriză, integrate în context și în peisaj. Regia și conceptul au fost semnate de Sebastian Vlad, semifinalist, alături de balerina Ioana Terebesy, al emisiunii ”Românii au Talent” 2018. Momentele au fost susținute muzical de violonistul Vlad Raceu, cadru didactic la Acamedia de Muzică din Cluj, considerat unul dintre cei mai buni violoniști ai generației sale și de tânărul și talentatul pianist Andrei Mânzat.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

inaugurarea CAAB Home&Office Design

Premiere peste premiere într-un singur loc

Deschiderea CAAB marchează, de altfel, mai multe premiere regionale și naționale. Spre exemplu, Riva Casa, brand italienesc de mobilă renumit în lume, inaugurează astfel, la Cluj, primul showroom din Europa de Est. De asemenea, CAAB aduce în Cluj reprezentanța Maer Charme, singura companie din lume care produce o gamă de pietre semipretioase în lastră și placaj garantate la utilizarea între -20 și +90 grade Celsius, rezistente la acțiunea sării, apei și UV, cu grosimi minime de 0.7cm, devenind astfel recomandate pentru industria aeronautică de lux .

Este primul asemenea spațiu expozițional care pune la dispoziția clienților săi ”decision making meeting rooms”.

”Am imaginat acest spațiu ca o oportunitate de a intra în contact direct cu materialele expuse, un spațiu generos, în amenajarea căruia s-au folosit materiale și tehnologii oferite spre vânzare. A fost apreciat ca unic în România nu doar din punct de vedere al suprafeței oferite, cât mai ales în ceea ce privește calitatea spațiilor dedicate fiecărui expozant. E conceput să satisfacă nevoile clienților veniți din toată țara, de aceea am și creat două încăperi de întâlnire (meeting rooms) în care ai de toate pentru a-ți putea organiza o întâlnire, sau mai multe, de ce nu”, a declarat arhitectul Daniela Maier, de la Maier Studio, proiectantul showroomului.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

Un alt avantaj este faptul că specialiștii CAAB stau la dipoziția clienților atât cu sfaturi și consultanță pentru selecția materialelor, cât și cu echipe pentru montaj și asistență tehnică post montaj.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

Cele peste 10 firme expozante ale CAAB Home&Office Design sunt producători sau importatori de: piatră, mobilier, parchet, tâmplarie, uși de interior, și acoperă o plajă economică și calitativă foarte largă, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativă superioară, pâna la cele de lux semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

 

inaugurarea CAAB Home&Office Design

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video