Afriso

 

Inaugurare Showroom CAAB Home&Office Design

inaugurarea CAAB Home&Office Design
vizualizari

Peste 300 de persoane au participat pe 7 septembrie, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania, CAAB Home&Office Design, unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume. ”Calitate” și ”profesionalism” au fost atributele cel mai utilizate, de invitații serii, în caracterizarea spațiului expozițional de 1500 mp (numai interior) situat pe Calea Turzii nr 287.

La deschiderea a participat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a ținut să sublinieze importanța unor investiții de o asemenea amploare pentru oraș și pentru regiune. Alături de domnia sa, au luat cuvântul reprezentanți ai firmelor expozante, printre care: MAER CHARME, UNIWOOD, UNIART, BERTI PAVIMENTI LEGNO, RIVA CASA, BOEN, TER HIURNE, LEBO, VALENTINO PARCHET.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

În cadrul evenimentului de inaugurare au avut loc două reprezentații artistice inedite, realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alături de absolvenți și studenți ai Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” au pus în scenă, în aer liber, în fața clădirii și în zona depozitelor, două coregrafii surpriză, integrate în context și în peisaj. Regia și conceptul au fost semnate de Sebastian Vlad, semifinalist, alături de balerina Ioana Terebesy, al emisiunii ”Românii au Talent” 2018. Momentele au fost susținute muzical de violonistul Vlad Raceu, cadru didactic la Acamedia de Muzică din Cluj, considerat unul dintre cei mai buni violoniști ai generației sale și de tânărul și talentatul pianist Andrei Mânzat.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

inaugurarea CAAB Home&Office Design

Premiere peste premiere într-un singur loc

Deschiderea CAAB marchează, de altfel, mai multe premiere regionale și naționale. Spre exemplu, Riva Casa, brand italienesc de mobilă renumit în lume, inaugurează astfel, la Cluj, primul showroom din Europa de Est. De asemenea, CAAB aduce în Cluj reprezentanța Maer Charme, singura companie din lume care produce o gamă de pietre semipretioase în lastră și placaj garantate la utilizarea între -20 și +90 grade Celsius, rezistente la acțiunea sării, apei și UV, cu grosimi minime de 0.7cm, devenind astfel recomandate pentru industria aeronautică de lux .

Este primul asemenea spațiu expozițional care pune la dispoziția clienților săi ”decision making meeting rooms”.

”Am imaginat acest spațiu ca o oportunitate de a intra în contact direct cu materialele expuse, un spațiu generos, în amenajarea căruia s-au folosit materiale și tehnologii oferite spre vânzare. A fost apreciat ca unic în România nu doar din punct de vedere al suprafeței oferite, cât mai ales în ceea ce privește calitatea spațiilor dedicate fiecărui expozant. E conceput să satisfacă nevoile clienților veniți din toată țara, de aceea am și creat două încăperi de întâlnire (meeting rooms) în care ai de toate pentru a-ți putea organiza o întâlnire, sau mai multe, de ce nu”, a declarat arhitectul Daniela Maier, de la Maier Studio, proiectantul showroomului.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

Un alt avantaj este faptul că specialiștii CAAB stau la dipoziția clienților atât cu sfaturi și consultanță pentru selecția materialelor, cât și cu echipe pentru montaj și asistență tehnică post montaj.

inaugurarea CAAB Home&Office Design

Cele peste 10 firme expozante ale CAAB Home&Office Design sunt producători sau importatori de: piatră, mobilier, parchet, tâmplarie, uși de interior, și acoperă o plajă economică și calitativă foarte largă, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativă superioară, pâna la cele de lux semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

 

inaugurarea CAAB Home&Office Design

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

Real Estate & Construction Forum 2019

Licitatii