Aerteknika

Ixconnect – un nou sistem de conectori pentru mobilier, marca Häfele, pentru eficienta sporita

Hafele
vizualizari

București, 18 iunie 2018 - Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, inspiră industria, dar mai ales experiența utilizatorului prin noile sisteme de conectori Ixconnect. Noile produse asigură eficiență sporită producătorilor, cât și consumatorilor în montarea rapidă și stabilă, fără a fi necesară utilizarea uneltelor.

Noii conectorii Ixconnect SC 8/25, respectiv SC 8/60, destinați obiectelor de mobilier de diverse dimensiuni, împreună cu conectorul de rafturi TAB 15, impresionează prin asamblarea extrem de simplă a panourilor, dar și prin puterea de susținere uimitoare și păstrarea esteticii pieselor de mobilier. Câștigător al premiului Interzum, „Best of the best” 2017, conectorul nedemontabil Ixconnect SC 8/25 s-a remarcat în competiție datorită principalelor sale trăsături: simplitatea și viteza în timpul instalării.
Hafele Ixconnect

Noile inovații întruchipează filosofia companiei despre simplitate și ușurință. Tehnologia feroneriei Häfele este dezvoltată și poziționată pe piață pentru a face viața mai ușoară atât a producătorilor, cât și a consumatorilor: mai ușor de ales, de comandat, de procesat și, desigur, de utilizat. Astfel, gama sistemelor de șuruburi Easiness marca Häfele setează noi standarde de calitate și funcționalitate pe piața conectorilor de mobilier.

Cei doi conectori, Ixconnect SC 8/25 și SC 8/60, sunt utilizați pentru găuri standard de 8 mm, în timp ce TAB 15 poate fi folosit pentru găurile de 15 mm. În comparație cu modelele de gaură complexe, cerute în mod normal - cum ar fi găurile cu fantă de tip T - Häfele reduce timpul de montare, dar și costurile de implementare. De asemenea, conectorii formați dintr-o singură piesă fac posibilă pre-asamblarea facilă într-un timp scurt, dar și diminuarea erorilor survenite la momentul montării mobilierului.
 

Hafele Ixcoonect SC 8.25

Câștigătorul premiului Interzum capătă un aspect discret, chiar invizibil, după instalarea sa, îmbunătățind aspectul mobilei, în comparație cu soluțiile convenționale. Astfel, unește piesele de mobilier prin simpla îmbinare a acestora, nefiind necesară utilizarea uneltelor. De asemenea, poate fi folosit împreună cu panourile RPC G 13/20, făcând posibilă fixarea în canelură, stabilitatea și protejarea bazei sertarelor din lemn împotriva vibrațiilor, fiind totodată invizibil, datorită instalării în partea din spate a mobilierului.

Ixconnect

Conectorul demontabil Ixconnect 8/60 este proiectat special pentru mobilierul mai mare, folosește o tehnologie inteligentă și permite noi posibilități de creare și dezvoltare a mobilierului, datorită strângerii acestuia printr-o rotație de 180°. Așadar, cu ajutorul SC 8/60, chiar și piesele masive de mobilier devin ușor de asamblat în poziție verticală, prin simpla înșurubare. 

Ixconnect

De asemenea, conectorul brevetat pentru rafturi, TAB 15, este un produs rezultat în urma colaborării dintre Häfele și consumatorii săi și poate fi montat fără ajutorul uneltelor, în funcție de caracteristicile mobilei. Acesta îndeplinește cerința de a suporta o capacitate mare și de a avea stabilitate unghiulară, oferind avantajele de securizare a rafturilor pentru transport și de reducere a numărului de găuri care pot determina daune mai mari.

Ixconnect

Așadar, cu noile produse Ixconnect, Häfele combină stabilitatea cu minimalismul, pentru piese de mobilier calitative. Toți conectorii, care fac parte din gama Easiness, sunt produse testate și certificate la standarde germane, remarcându-se prin singuranță și calitate constante. Prin aspectul discret și funcționalitatea lor, acești conectori îndeplinesc într-un mod special cerințele de design din industria de mobilă, iar consumatorii finali se pot bucura de ușurința și rapiditatea procesului de asamblare.

hafelehafele

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare