Kingfisher achizitioneaza Praktiker Romania

92 vizualizari
Omer Susli
Distribuie pe

Kingfisher plc, compania mamă a Brico Depôt România, cumpără Praktiker România S.R.L., unul din principalii jucători de pe piaţa de bricolaj și amenajări interioare

Kingfisher plc, unul dintre liderii pieţei de bricolaj şi amenajări interioare din Europa şi compania mamă a Brico Depôt România, anunţă că a semnat cu succes contractul de achiziţie a 100% din acţiunile Praktiker România S.R.L. pentru o sumă care nu este dată publicităţii. Acţiunile au fost achiziţionate de la familia Susli.

Adela Smeu, CEO-ul Brico Depôt România, a declarat: "România are o piaţă de bricolaj şi amenajări interioare atractivă, în creștere, și am avut mereu intenţia ca pe termen mediu să ne creştem cota de piaţă. Sub rezerva aprobării Consiliului Concurenţei, achiziția strategică a Praktiker România, împreună cu structura magazinelor Brico Depôt, ne oferă o prezență puternică în toată țara."

Omer Susli proprietarul Praktiker S.R.L. a declarat: "Suntem mulţumiţi de faptul că am reuşit să creştem afacerea până la acest nivel, Praktiker fiind unul dintre principalii jucători de pe piaţa de bricolaj din România, atingând o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane EUR în 2016, cu o reţea de 27 magazine în 23 de orașe din ţară. Mai mult, suntem mândri că România este o destinație interesantă de investiții pentru un lider al pieţei europene de bricolaj şi amenajări interioare."

Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video