Knauf Insulation desemnata compania globala a anului in domeniul materialelor de izolatie

69 vizualizari
Knauf Insulation a premiului Compania Globală a Anului 2018
Distribuie pe

Suntem încântați să anunțăm acordarea către organizația Knauf Insulation a premiului Compania Globală a Anului 2018 în domeniul materialelor de izolare

Distincția a fost decernată în cadrul celei de-a 13-a ediții a Conferinței Mondiale a Producătorilor de Materiale Izolatoare, care a reunit 160 de delegați ai corporațiilor multinaționale din domeniu pentru a discuta despre cele mai noi tendințe, despre ultimele știri și cercetări din industrie.
În anul 2009 companiei Knauf Insulation i s-a acordat premiul pentru produsul de izolare al anului la nivel mondial, datorită implementării tehnologiei revoluționare ECOSE.Knauf Insulation a premiului Compania Globală a Anului 2018

Un tribut adus eforturilor susținute

Cu prilejul primirii noii distincții, Jean-Claude Carlin, CEO al Knauf Insulation, a precizat:

“Acest premiu reprezintă un tribut extraordinar adus eforturilor întregii echipe de angajați ai Knauf Insulation, mai ales în contextul unei competiții de calitate”.  
Companii înscrise la evenimentul din acest an au fost și Rockwool, Saint-Gobain, URSA Insulation, Covestro, BASF, Owens Corning și Johns Manville și TechnoNICOL.

CEO-ul companiei a mai adăugat:

“Premiul pentru Compania Globală a Anului 2018 este o recunoaștere a angajamentului nostru de a crea soluții care să facă față provocărilor ridicate de clienți și parteneri și care să contribuie la protejarea planetei. Este un premiu care demonstrează că ne pasă – un premiu de care trebuie să fim mândri cu toții.”

Piață europeană în creștere

Eficiența energetică, impactul asupra mediului și schimbările climatice, precum și noile tendințe, cercetarea și evoluțiile au fost pe agenda celor două zile ale conferinței anuale desfășurate la Viena.
Printre cele mai importante dezvăluiri, delegații au aflat că piața europeană a izolațiilor a crescut mai accelerat decât piața construcțiilor, că amortizarea în industrie a fost chiar mai mare decât a clădirilor rezidențiale.

• Pentru detalii suplimentare despre eveniment, va invităm să accesați:

http://www.globalinsulation.com/conferences/global-insulation/awards

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video