Aerteknika

KUBUS, cel mai inovator sistem de profile pentru ferestre si usi, acum si in Romania

Gealan Kubus
vizualizari

GEALAN, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profile din PVC pentru ferestre si usi, a lansat in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu Asociatia pentru Inovatie in Arhitectura sistemul cu aspect integral din sticla, GEALAN-KUBUS®.

Evenimentul a fost un prilej de a le prezenta arhitectilor avantajele oferite de noul sistem de profile pentru ferestre si usi de balcon: procent maxim de sticla, suprafete vizibile minime atat la interior, cat si la exterior, un nivel excelent al izolatiei termice, cu un coeficient Uf = 0,88 W/m²K, atingand eficienta caselor pasive, in conformitate cu directiva ift-Rosenheim, statica superioara si diversitate a culorilor prin suprafetele speciale Acrylcolor. La nivel international, GEALAN a lansat sistemul KUBUS® in cadrul targului FENSTERBAU FRONTALE 2016, iar incepand din acest an va fi disponibil si in Romania, prin intermediul partenerilor autorizati.

„Noul sistem complet din sticla le ofera clientilor GEALAN noi posibilitati in materie de proiectare, prin crearea unor elemente ce nu au putut fi realizate cu alte sisteme de profile din PVC. Ne dorim ca arhitectii sa descopere si sa foloseasca beneficiile acestui sistem si astfel, sa dezvoltam impreuna proiecte ce urmaresc cele mai noi tendinte in materie de inovatie si design”, a declarat Aurel Vlaicu, COO GEALAN Romania.

Datorita opticii moderne si a cercevelei complet ascunse, sistemul GEALAN-KUBUS®permite constructia unor elemente cu suprafata maximala de geam in interior. Totodata, adancimea constructiva si latimea vizibila a profilului de doar de 100 mm, atat in cazul variantei combinate rama-cercevea, cat si in cazul variantei cu montant mobil, asigura un efect estetic de simetrie prin faptul ca stulpul si sectiunile laterale ale tamplariei au aceeasi latime vizibila.

In ceea ce priveste performantele tehnice ale sistemului GEALAN-KUBUS®, acestea sunt asigurate de tehnologiile inovatoare folosite in ultima vreme de GEALAN. Prin tehnica IKD® (Izolarea Intensiva Integrata), profilele sunt umplute cu spuma izolatoare si astfel, se obtin coeficienti remarcabili de termoizolare, atingand valoarea Uf de 0,88 W/m²K, pentru case pasive. Pe de alta parte, stabilitatea excelenta a sistemului este asigurata de tehnica STV® (Vitraj Static Uscat), suprafata de sticla fiind lipita de cerceveaua complet ascunsa printr-o banda de inalta performanta.

Designul elegant asigurat de suprafata mare de sticla este completat de calitatea unica a suprafetelor oferita profilelor prin intermediul tehnologiei exclusive Acrylcolor. Profilele inteligente GEALAN-KUBUS®pot fi realizate intr-o gama variata de nuante RAL, fiind antistatice, rezistente la zgarieturi, intemperii si protejate impotriva radiatiilor solare. De asemenea, noul sistem impresioneaza si prin usurinta cu care poate fi curatat, datorata atat tehnologiei Acrylcolor, cat si atentiei deosebite acordata geometriei profilelor. In acest sens, proiectantii GEALAN au optat pentru contururi fluide ale ramei, au renuntat la o garnitura de la nivelului opritorului ramei si au integrat o garnitura mediana proeminenta in cercevea.

Pe langa definirea unui nou limbaj arhitectural al formelor ferestrelor din PVC, sistemul GEALAN-KUBUS® poate fi combinat cu sistemul S9000 si astfel, este adecvat si usilor culisante cu ridicare pentru balcon, pastrand performantele tehnice ale profilelor.
Incepand din acest an va fi disponibil si in Romania, prin intermediul partenerilor autorizati. In acest sens, acestia urmeaza cursuri de instruire profesionala in Germania, cu scopul de a le oferi clientilor informatii corecte si servicii de inalta calitate.
 

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare