Polonia, tara invitata la Conferinta Internationala «NEW CITIES» Cluj-Napoca

68 vizualizari
New Cities
Distribuie pe

The Office Cluj Conference Centre va gazdui a doua editie a conferintei dedicata viitorului in arhitectura si urbanism, NEW CITIES. Evenimentul este organizat de OAR Transilvania si asociatia culturala PRO Event.

Polonia are statut de tara invitata in eveniment si este reprezentata de excelenta sa domnul Marcin Wilczek, ambasador al Poloniei la Bucuresti si doi arhitecti polonezi de top: Arh. Krzysztof INGARDEN, Ingarden & Ewy Architects si Arh. Oskar GRABCZEWSKI, OVO Grabczewscy Architekci.

„Centrarea pe abordarea arhitecturii oraselor din Polonia este fundamentata pe experienta urbanistica poloneza impresionanta, care dupa al II-lea Razboi Mondial este unica in lume, iar pentru Europa anilor `90 a devenit un promotor in domeniul reabilitarii centrelor istorice.” Declara Arh. Szabolcs István Guttmann, Chairman al conferintei NEW CITIES Cluj-Napoca

Nume importante ale arhitecturii contemporane din Romania intregesc panelul speakerilor: Serban Tiganas, DICO &Tiganas, Presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, Adrian Cristescu, presedinte West Group Architecture, Eugen Panescu, Fondator Planwerk, Vlad Sebastian Rusu, Vlad Sebastian Rusu Birou Individual de Arhitectura, Stefan Paskutz, 9 OPTIUNE, Köllő MIKLOS, Larix Studio, Dragos Epure, fondator si creative director la Metropolis. Chairmanul conferintei este SZABOLCS ISTVÁN GUTTMANN, Service Guttmann & Comp SNC, presedintele OAR Transilvania.

Conferintele Internationale „NEW CITIES” abordeaza o noua viziune de dezvoltare a oraselor adaptate la provocarile urbane contemporane si calitatea vietii in oras. Conferintele dezvolta filosofia unui „oras uman”, promovand participarea si implicarea in viata orasului, a modului in care individul trebuie sa fie adus inapoi in centrul discutiei despre viitorul planificarii urbane.

Evenimentele se adreseaza arhitectilor, oamenilor de cultura, constructorilor, urbanistilor, administratiei locale. Participarea arhitectilor membri OAR este gratuita, in baza inregistrarii online pe pagina evenimentului: http://rba.share-architects.com/rba-cluj-napoca-2017/.

Conferinta Internationala „NEW CITIES” Cluj-Napoca vine in sustinerea si completarea proiectului Romanian Building Award 2017 (RBA) – Premiile Nationale pentru Spatiul Construit. Proiectul RBA, initiat si organizat de catre Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu”, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii si Asociatia Pro Event, isi propune sa identifice si sa promoveze cele mai valoroase proiecte construite recent in Romania, proiecte care au potentialul de a deveni parte a patrimoniului national.

Perioada de inscriere a proiectelor in RBA 2017 este 1 aprilie - 1 iulie;
Consulta
www.rba.share-architects.com

Conferintele NEW CITIES si Romanian Building Awards (RBA) completeaza seria conferintelor internationale de arhitectura LAUD, INGLASS, RIFF si GIS - reunite sub platforma (unica in Romania) dedicata domeniului arhitecturii: SHARE - share-architects.com dezvoltata de asociatia culturala PRO EVENT si agentia de comunicare ABplus events.

Foto: MałopolskaGarden of Arts Ingarden & Ewý Architects

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video