Primul eveniment de Landscape Architecture din Romania - LAUD 2014

31 vizualizari
LAUD 2017
Distribuie pe

3 iunie 2014, Athénée Palace Hilton

ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania organizeaza pe 3 iunie, la Athénée Palace Hilton, primul eveniment din Romania dedicat spatiilor publice urbane si spatiilor verzi – Expoconferinta Internationala de Arhitectura LAUD 2014.
Participa peste 150 de arhitecti, arhitecti sefi de orase, peisagisti, city manageri si directori din cadrul primariilor.

Cei mai premiati arhitecti de landscape din Europa vin la Bucuresti
Invitatul special al primei editii LAUD este arh. Martí Franch Batllori, laureatul Bienalei Europene de Landscape Architecture care va prezenta cel mai mare proiect de restaurare din intregul bazin Mediteranean.
In cadrul evenimentului LAUD 2014 va fi prezentat, de asemenea, proiectul de landscape architecture al anului 2013 din Marea Britanie. Proiectul realizat de arhitectul Chris Churchman, care a primit anul trecut cea mai inalta distinctie pentru arhitectura, design-ul si amenajarea spatiilor exterioare.
Arhitectul Phil Askew va aduce in atentia publicului proiectul de reconversie a Parcului Olimpic din Londra, la ora actuala cel mai complex sit de regenerare urbana din Europa. Fostul Parc Olimpic va deveni in viitorul apropiat una dintre cele mai cautate zone rezidentiale si de evenimente din Londra.
Place de la Republique din Paris, Parcul Fengming Mountain din Chongqing si Piata Sowwah din Abu Dhabi, proiecte realizate de biroul de arhitectura Martha Schwartz Partners, aflat in top 10 al celor mai influente birouri de landscape architecture din ultimele cinci secole fac parte din programul sesiunii plenare de deschidere.
Totodata, in cadrul primului eveniment din Romania dedicat spatiilor publice urbane si spatiilor verzi va fi prezentat, de catre arhitectul sef Gheorghe Patrascu, proiectul "Bucuresti, orasul de maine", ce cuprinde planul integrat de dezvoltare urbana a zonei centrale din Capitala in valoare de aproximativ 200 de milioane de euro.
Din program: „PECULIAR ECOSYSTEMS, on re-rehabilitating landscapes”, „National Maritime Museum, Greenwich, London”, „Landscape, Art and Urbanism for Sustainable Cities”, „To landscape or not to landscape… this is the problem!”, „The Queen Elizabeth Olympic Park – A new park for London”, „Integrated Plan of Urban Development, Central Area, Bucharest”, „Landscapes and Identities”.

Evenimentul va avea loc pe 3 iunie, intre orele 10:00 – 18:30, la Athénée Palace Hilton, sala Le Diplomate Grand Ballroom.
Programul complet LAUD 2014, lista invitatilor si a speakerilor pe www.laud.ro
Info/Acreditari de presa: +40741117720.

Organizatori: ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania.
Parteneri institutionali: Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Asociatia Peisagistilor din Romania si Asociatia Antreprenorilor de Peisagistica din Romania.


LAUD 2014 este un eveniment creat de ABplus Events si face parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, organizate la Bucuresti, Varsovia si Budapesta, alaturi de INGLASS, GIS, RIFF si CONTRACTOR.
Grupul de companii ABplus este specializat in crearea, dezvoltarea si organizarea de evenimente de mari dimensiuni, de tip: targuri, expozitii, conferinte, festivaluri.
ABplus are o experienta de 17 ani pe piata de evenimente din Romania si are in portofoliul peste 150 de evenimente de mari dimensiuni pentru diferite industrii: constructii, arhitectura, energie, sanatate, educatie, agricultura, servicii. ABplus Events este creatorul conceptului de retea nationala de expozitii si este lider pe piata evenimentelor expozitionale pentru industria constructiilor prin brandul CAMEX. Mai multe despre evenimentele organizate de ABplus Events pe www.abplus.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video