Proiecte rezidentiale de lux din Brooklyn, echipate cu produse personalizate Pinum

94 vizualizari
Pinum
Distribuie pe
Pinum, parte a grupului italian Nusco și unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală de uși, ferestre și parchet, a depășit granița Europei, furnizând, pentru prima dată, soluții personalizate pentru trei proiecte rezidențiale de lux din Statele Unite, în valoare totală de 1,6 milioane de dolari. Aparținând unor grupuri importante de dezvoltatori, proiectele situate în regiunea Brooklyn din New York beneficiază de design-ul inovator și calitatea ireproșabilă a ușilor, ferestrelor și parchetului Pinum.

“Experiența de 25 de ani pe piața din România reprezintă o garanție a calității produselor și serviciilor Pinum, reușind astfel să pătrundem și pe piețele din afara Europei. În plus, creșterea capacității de producție a fabricii din România ne permite să furnizăm soluții personalizate pentru proiecte importante din orice colț al lumii”, a declarat Francesco Curcio, Director General Executiv Pinum.

Pentru unul dintre proiectele din Brooklyn, al cărui termen de finalizare este sfârșitul acestui an, Pinum a produs în fabrica din România un model special de uși de interior din gama premium. Panoul foii de ușă are structură tip fagure, înconjurată de un cadru perimetral și este acoperită cu placaj, pal sau MDF (fibră de densitate medie). Pe lângă rezistență și stabilitate, finisajul alb mat de lac al ușilor asigură un design elegant și o luminozitate aparte. Modelul de ușă realizat special pentru acest proiect este, în prezent, una din opțiunile favorite ale clienților din România, fiind expus și în showroom-ul Pinum din București.

În ceea ce privește ferestrele, ansamblul rezidențial din Brooklyn este echipat cu sisteme de aluminiu, concepute pentru a atinge cele mai înalte standarde de izolare termică și fonică. De altfel, calitatea și performanța tâmplăriei Pinum a fost verificată printr-o serie de teste specifice, realizate la New York, care au confirmat rezultatele excelente în ceea ce privește stabilitatea, durabilitatea, dar și rezistența la infiltrarea aerului sau a apei.

De asemenea, Pinum a furnizat parchet triplu stratificat, cu structură transversală din lemn de conifere și strat superior din lemn european sau exotic, finisat cu lăcuire mată. Acest tip de podea, realizat exclusiv din lemn masiv, asigură stabilitate și rezistență indiferent de umezeală sau temperatură, fiind perfect și pentru încălzirea în pardoseală. În plus, acoperirea straturilor multiple cu un sistem de lăcuire UV-întărit asigură o valoare estetică și practică ridicată, protejând podeaua împotriva abraziunii, a murdăriei și a micro-zgârieturilor.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video