Schüco - premiat multiplu cu Red Dot Award pentru design de produs

185 vizualizari
Schuco
Distribuie pe

Schüco, partener Alukönigstahl România, obține trei premii Red Dot, în cadrul competiției de design pentru produse, pentru soluțiile Schüco ASE 60/80, Schüco Seamless Combination și Schüco FireStop. Criteriile de evaluare, în cadrul Red Dot Awards, includ gradul de inovare, funcționalitatea și calitatea produselor.

„Suntem mândri să anunțăm aceste premii, pe care Red Dot le-a acordat partenerului nostru, pentru nivelul de inovare, funcționalitate, cât și calitatea produselor. Alukönigstahl și Schüco au devenit parteneri strategici, pentru a ajunge la rezultate de succes, care sunt demonstrate de către poziția noastră de lider în tehnologie și inovație. Schüco dezvoltă și vinde sisteme de calitate pentru invelișul clădirilor - clădiri de birouri, case rezidențiale și construcții industriale, iar în spectrul de produse se regăsesc profile și accesorii pentru construcția de ferestre, uși, fațade și sere”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Schüco ASE 60/80

Schüco ASE 60/ 80 sunt două variante constructive care fac parte dintr-o nouă platformă pentru uși glisante din aluminiu, unde nutul central pentru feronerie garantează distribuția optimă a greutății, suportând până la 350 de kilograme.

schueco

De asemenea, noua platformă pentru uși glisante permite realizarea unor cercevele suple, cu profile cu lățimea vizibil redusă, iar punctul central pe care a fost dezvoltat sistemul îl reprezintă design-ul și confortul sporit. Tocul poate fi integrat aproape în întregime în structura clădirii. Produsul are un aspect premium, cu prag la nivelul solului, cu profil inversor și secțiunea de interblocare foarte subțire, dar și protecție anti-efracție ridicată.

Schüco Seamless Combination

Cu Schüco Seamless Combination, sistemul de uși glisante Schüco ASS 77 PD (Panorama Design) se integrează perfect în fațadele Schüco FWS 35 PD, astfel încât să păstreze aspectul filigranat al profilelor de doar 35 milimetri ale acestui perete cortină. Aspectul suplu și elegant este susținut și de integrarea tocului în podea, perete și tavan, cu un vitraj până la pardoseală, pentru transparență și luminozitate maximă. Astfel se realizează elemente glisante rapide și silențioase, acționate manual sau electric.

schueco sliding system

Schüco FireStop

Gama de sisteme de profile etanșe la fum și pentru protecție împotriva focului, din aluminiu, Schüco FireStop, este o soluție estetică pentru uși rezistente la incendiu, cu tehnologie inovatoare. Profilele robuste care permit realizarea unor uși cu dimensiuni mari de până la 1500 mm lățime și 3100 mm înălțime, împreună cu feroneria ascunsă realizează soluții cu un design premium și performanțe tehnice excelente.

În plus, sistemul impresionează prin tehnologia sa inovatoare: construcția profilului permite echiparea simplă și rapidă pentru realizarea celor două variante constructive: sistemul de protecție la foc Schüco ADS 90 FR 30 sau sistemul etanș la fum Schüco FireStop ADS 76.NI SP. Aceste sisteme din gama Schüco FireStop vor fi disponibile începând din toamna anului 2018.

Pentru mai multe informații despre produse, vizitați:

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-60

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-80-hi

https://www.alukoenigstahl.at/en/division-system/products/schueco-firestop-ads-90-fr-30

https://www.alukoenigstahl.at/en/division-system/products/schueco-firestop-ads-76-ni-sp

Pentru mai multe informatii, vizitați site-ul companiei: https://www.alukoenigstahl.ro/ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video