Skanska adauga Legrand pe lista de rezidenti ai Green Court Bucharest

108 vizualizari
Legrand
Distribuie pe

Proiectul de birouri dezvoltat de Skanska are un nou nume important printre parteneri

Legrand Romania, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, a ales pentru noile sale birouri cladirea C din Green Court Bucharest, primul ansamblu de birouri dezvoltat de Skanska in Romania. In aceasta tranzactie, Legrand a fost reprezentata de agentia Cushman & Wakefield Echinox (DTZ Echinox).

Legrand, o companie bazata pe tehnologie si inovatie, ofera solutii complete pentru cladiri rezidentiale, comerciale, de birouri, invatamant, data center, centre de sanatate, hoteluri si constructii industriale. Grupul francez are reprezentante in peste de 80 de tari si isi desfasoara activitatea pe piata din Romania de peste 20 ani.
„Uram bun venit in Green Court Bucharest echipei Legrand Romania, si ne bucuram ca au gasit in Skanska un partener pe care se pot baza”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property Romania. „Credem ca solutiile inovative implementate in spatiile cladirii, locatia si vizibilitatea pe care o aduce sunt nevoi esentiale ale unei marci etalon in domeniul infrastructurilor electricele si digitale pentru utilizatorii din intreaga lume.”

„Ne bucuram ca am gasit in Skanska un partener de incredere, cu care impartasim acelasi angajament pentru inovatie, profesionalism, calitate si atentia constanta pentru detalii. Green Court Bucharest raspunde nevoii noastre de a oferi echipei Legrand Romania un mediu de lucru la cele mai inalte standarde, care sa asigure un maximum de confort in toate privintele si, totodata, sa respecte mediul inconjurator prin tehnologia sustenabila utilizata, proiectul avand certificare LEED Gold”, a declarat Calin Pascalau, General Manager Legrand Romania.Proiectul Green Court Bucharest e construit in jurul unui nucleu de tehnologii si solutii sustenabile, printre ele numarandu-se fatada eficienta energetic, un sistem de ventilatie cu aport sporit de aer proaspat ce contribuie la crearea un mediu de lucru sanatos, sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de miscare si intensitate, zone de parcare pentru biciclete si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri), dar si statii de alimentare pentru masinile electrice.

Cladirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigura un spatiu de inchiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje supraterane si o parcare subterana de trei etaje, cu 242 locuri de parcare. Proiectul a fost finalizat pe 1 iunie 2016 si are in prezent un grad de ocupare de 83%, majoritatea chiriasilor fiind companii din IT&C.
Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasa A care ofera spatii de birouri, cu o suprafata totala de inchiriere de 54.500 m2. Proiectul Green Court Bucharest beneficiaza de certificare LEED Gold si ofera chiriasilor sai un confort sporit, fiind unul dintre cele mai eficiente si flexibile spatii de lucru din Bucuresti, ce beneficiaza de standarde de calitate excelente. Intregul complex de birouri Green Court Bucharest se inscrie in conceptul ”Workplaces by Skanska”, o viziune lansata si utilizata de catre companie la nivel global din 2013. Conceptul se bazeaza pe patru principii de dezvoltare sustenabila: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriasilor si constructiile verzi.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video