Skanska anunta Equilibrium, cel mai nou proiect de cladiri de birouri din zona Barbu Vacarescu - Floreasca

143 vizualizari
Equilibrium
Distribuie pe

Skanska demareaza constructia primei faze a proiectului de birouri Equilibrium, situat in partea de nord a Bucurestiului, in zona Barbu Vacarescu - Floreasca. Prima cladire va avea o suprafata inchiriabila de 20.800 mp GLA si va fi finalizata in Q2 2019, fiind parte dintr-un complex de doua cladiri cu o suprafata totala inchiriabila de 40.700 mp GLA.

Avand 12 etaje supraterane si 240 de locuri de parcare subterane si supraterane aferente primei faze, Equilibrium aduce un nou concept pe piata spatiilor de birouri din Romania. Asa cum indica si numele, proiectul isi propune sa le creeze celor care isi vor desfasura activitatea acolo premisele realizarii unui echilibru intre viata profesionala si cea personala, integrand o serie de facilitati care ofera flexibilitate si aduc valoare adaugata timpului petrecut in complex.

Equilibrium ofera un spatiu de lucru creativ, flexibil si usor de personalizat, cu acces la aer proaspat si lumina naturala. Proiectul creeaza spatii care incurajeaza comunicarea si colaborarea, oferind facilitati care permit abordari creative ale activitatii zilnice si cresc nivelul de productivitate. Zona verde din fata cladirii va fi deschisa atat comunitatii cat si chiriasilor, mai ales celor care sunt in cautarea acelui „loc special” care ii poate re-energiza pentru a-si atinge potentialul maxim.

Proiectul integreaza un mix de spatii verzi, de relaxare, cu acoperire wireless si mobilier urban dotat cu prize electrice. De asemenea, complexul Equilibrium va fi certificat LEED Gold si integreaza solutii sustenabile inovatoare, precum calcularea amprentei de carbon, un ecran pe care se va afisa nivelul consumului de energie, incarcatoare rapide pentru masini electrice precum si o aplicatie dedicata cladirii.
Continuand abordarea centrata pe oameni, fiecare dintre facilitati este menita sa imbunatateasca experienta de zi cu zi a celor care lucreaza sau viziteaza cladirea - zona deschisa a proiectului, care devine un hub social dupa sau in timpul orelor de lucru, dar si restaurantul care va avea program prelungit pentru cei care au un orar flexibil sau vor sa il viziteze in afara orelor de birou.
Per ansamblu, intregul proiect se bazeaza pe redefinirea notiunii de „spatiu de lucru” traditional intr-un concept mai flexibil si mai dinamic si care sa contribuie si la estetica si functionalitatea contextului urban la care ia parte.

„Este un an foarte bun pentru Skanska, avand in vedere ca incepem sa dezvoltam al treilea proiect de birouri din Romania. Am ales sa ne extindem prezenta in zona Floreasca – Barbu Vacarescu, in partea de nord a orasului si ramanem increzatori ca aceasta continua sa fie una dintre cele mai populare zone, oferind avantaje evidente viitorilor locatari. Fara indoiala design-ul, arhitectura si spatiile din Equilibrium vor aduce plus valoare geografiei intregii zone. Prin acest proiect, care incorporeaza cele mai noi tehnologii green, obiectivul nostru principal este de a crea un mediu de lucru care sa inspire, un loc in care oamenilor sa le faca placere sa lucreze. Vrem ca viitorii nostri chiriasi sa isi petreaca ziua, intr-un spatiu prietenos, cu vizibilitate ridicata si acces facil la reteaua de transport public. Este ceea ce noi, Skanska, numim un spatiu de munca pregatit pentru viitor”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property Romania.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video