Slovenia, tara invitata la Conferinta Internationala «NEW CITIES» Timisoara

48 vizualizari
New Cities 2017
Distribuie pe

Luni, 24 aprilie 2017, Hotel Timisoara va gazdui a doua editie a conferintei dedicata viitorului in arhitectura si urbanism, NEW CITIES. Evenimentul este organizat de OAR Timis si asociatia culturala PRO Event.

Slovenia are statut de tara invitata in eveniment si este reprezentata de excelenta sa Domnul Mihael ZUPANČIČ, Ambasador al Sloveniei in Romania si invitatul special arh. Dean LAH din cadrul biroului de arhitectura Enota.
Pentru activitatea sa in Enota, Arh. Dean LAH  a primit numeroase premii de arhitectura, opera sa fiind prezentata in numeroase expozitii si publicate in publicatii de interes profesional peste tot in lume.
In intentia sa de a promova importanta calitatii arhitecturale, Dean LAH a fost activ ca membru in juriu pentru mai multe concursuri de arhitectura, membru al Consiliului Executiv al Camerei de Arhitectura si Amenajarea Teritoriului din Slovenia, membru al Forumului European pentru politici arhitecturale, membru al consiliul executiv al Asociatiei Arhitectilor din Ljubljana si alte cateva retele si evenimente formale si informale cu privire la arhitectura.

Nume importante ale arhitecturii contemporane din Romania intregesc panelul speakerilor: Arh. Vlad GAIVORONSCHI, Romania – Chairman New Cities Timisoara, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania Filiala Timis, Romania; Arh. Serban Tiganas - Presedinte Ordinul Arhitectilor din Romania, fondator Dico & Tiganas, Romania; Arh. Serban STURDZA – Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania Filiala Bucuresti; Arh. Köllő MIKLOS, Larix Studio, Romania; Arh. Radu Teaca, Birou Radu Teaca, Romania; Arh. Mario KUIBUS, RE-ACT NOW, Romania.

in cadrul evenimentului va avea loc lansarea regionala a programului Romanian Building Awards (RBA) 2017, in prezenta partenerului RBA - Ing. Dan Vatajelu – Presedintele Asociatiei Romane pentru Iluminat, Romania si a membrului in boardul RBA - Florin MINDIRIGIU – Presedintele Asociatiei PRO Event.

Conferintele Internationale „NEW CITIES” abordeaza o noua viziune de dezvoltare a oraselor adaptate la provocarile urbane contemporane si calitatea vietii in oras. Conferintele dezvolta filosofia unui „oras uman”, promovand participarea si implicarea in viata orasului, a modului in care individul trebuie sa fie adus inapoi in centrul discutiei despre viitorul planificarii urbane.

Evenimentele se adreseaza arhitectilor, oamenilor de cultura, constructorilor, urbanistilor, administratiei locale.Participarea arhitectilor membri OAR este gratuita, in baza inregistrarii online pe pagina evenimentului: http://rba.share-architects.com/rba-timisoara-2017/

Conferinta Internationala „NEW CITIES” Timisoara vine in sustinerea si completarea proiectului Romanian Building Award 2017 (RBA) – Premiile Nationale pentru Spatiul Construit. Proiectul RBA, initiat si organizat de catre Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu”, Federaţia Patronatelor Societaţilor din Construcţii si Asociatia Pro Event, isi propune sa identifice si sa promoveze cele mai valoroase proiecte construite recent in Romania, proiecte care au potentialul de a deveni parte a patrimoniului national.  Perioada de inscriere a proiectelor in RBA 2017 este 1 aprilie - 1 iulie; Consulta www.rba.share-architects.com 

Conferintele NEW CITIES si Romanian Building Awards (RBA) completeaza seria conferintelor internationale de arhitectura LAUD, INGLASS, RIFF si GIS - reunite sub platforma (unica in Romania) dedicata domeniului arhitecturii: SHARE - share-architects.com dezvoltata de asociatia culturala PRO EVENT si agentia de comunicare ABplus events.

Fotografii editia New Cities Iasi, 5 aprilie 2017, Palatul Culturii

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video