STIHL lanseaza HSA 25 pentru pasionatii de detalii in gradinarit

66 vizualizari
amenajarea gradinilor
Distribuie pe

HSA 25 este cel mai nou utilaj pus pe piata din Romania de producatorul STIHL. HSA 25 este o mini foarfeca cu acumulator destinata ingrijirii arbustilor si ierbii, atunci cand utilizatorii isi doresc sa faca taieturi fine, de mare precizie. Dintre toate utilajele de acest tip existente acum pe piata din Romania, HSA 25 are cele mai bune caracteristici tehnice.

Astfel, autonomia de lucru este de la 86, pana la 110 minute, in functie de efortul de taiere la care este supusa. De asemenea, spre deosebire de alte utilaje asemanatoare, care functioneaza cu o lama simpla, HSA 25 este dotata cu lame duble, iar viteza de taiere este de 2000 rpm. HSA 25 este livrata intr-o trusa STIHL care contine spatii pentru cutitul destinat toaletarii copaceilor, respectiv celui destinat ierbii, dar si pentru incarcator.

Lungimea de taiere a lamei pentru arbusti este de 17 cm, in timp ce cutitele pentru iarba au 11 cm. Instrumentul vine dotat si cu un acumulator cu tehnologie Li-Ion de 10.8 V, fara asa numitul “memory effect”, intalnit la alte generatii de acumulatoare mai vechi, ceea ce face ca in timp acumulatorul sa retina mai putina energie decat ar fi normal.

Cu o greutate de doar 600 g, HSA 25 este unealta apreciata de pasionatii de detalii in gradinarit, care chiar vor sa aiba arbusti si iarba taiate la perfectiune.
Foarfecele HSA 25 completeaza gama de utilaje cu acumulator dezvoltata de producatorul STIHL. Pe langa aceasta pe rafturile STIHL se mai afla patru tipuri de utilaje cu acumulator: motocoasele FSA, foarfecele HSA, motoferastraiele MSA si suflantele BGA.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video