novapex

 

STIHL surprinde din nou industria de peisagistica cu doua noi utilaje pentru ingrijirea gardurilor vii

STIHL
vizualizari

STIHL anunta doua noi utilaje inovative destinate celor care se ocupa de ingrijirea spatiilor verzi. Este vorba despre doua modele de foarfeci pentru gard viu HS 82R si HS 82T.

Aceasta industrie a evoluat atat de mult in ultimii ani incat inginerii de la companiile care produc utilaje de ingrijire au trebuit sa vina cu inovatii care sa surprinda in detaliu chiar si cele mai mici nevoi ale specialistilor care ingrijesc spatii verzi. Este si cazul celor doua modele de foarfeci HS 82R si HS 82T. Diferenta intre ele este data de rezultatul pe care utilizatorul doreste sa-l obtina. Spre exemplu, HS 82R este conceput pentru taieturi puternice, viteza cutitelor fiind una mica. In acelasi timp, cu HS 82T se obtin taieturi fine cu ajutorul vitezei mari a cutitelor. Acest utilaj este folosit in special la operatiuni de design peisagistic care presupun obtinerea unor detalii stilistice speciale. Cei doi foarfeci STIHL au motoare pe benzina de 1 CP, de generatie noua de tip 2-MIX, care asigura un consum de combustibil cu pana la 20% mai redus, fata de unul obisnuit. Tehnologia 2-MIX a fost conceputa sa fie prietenoasa cu mediul, astfel ca un motor de acest tip poate emite cu pana la 70% mai putine noxe fata de unul standard.

Echipele STIHL care concep astfel de utilaje au ca obiectiv obtinerea unei greutati cat mai mici a intregului ansamblu, care sa usureze munca utilizatorilor si asta pentru ca fiecare gram conteaza in timpul lucrului. Din acest motiv, la fabricarea componentelor se folosesc aliajele usoare din magneziu. In cazul celor doua foarfeci pentru gard viu, sinele de ghidaj sunt realizate dintr-un astfel de material care este produs prin turnare sub presiune chiar intr-una din uzinele STIHL din Germania, dezvoltate special pentru acest proces.

In gama de foarfeci pentru gard viu, STIHL comercializeaza sapte utilaje din care trei cu motor pe benzina, doua cu acumulator si doua electrice cu alimentare la priza.
 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019