STIHL surprinde din nou industria de peisagistica cu doua noi utilaje pentru ingrijirea gardurilor vii

84 vizualizari
STIHL
Distribuie pe

STIHL anunta doua noi utilaje inovative destinate celor care se ocupa de ingrijirea spatiilor verzi. Este vorba despre doua modele de foarfeci pentru gard viu HS 82R si HS 82T.

Aceasta industrie a evoluat atat de mult in ultimii ani incat inginerii de la companiile care produc utilaje de ingrijire au trebuit sa vina cu inovatii care sa surprinda in detaliu chiar si cele mai mici nevoi ale specialistilor care ingrijesc spatii verzi. Este si cazul celor doua modele de foarfeci HS 82R si HS 82T. Diferenta intre ele este data de rezultatul pe care utilizatorul doreste sa-l obtina. Spre exemplu, HS 82R este conceput pentru taieturi puternice, viteza cutitelor fiind una mica. In acelasi timp, cu HS 82T se obtin taieturi fine cu ajutorul vitezei mari a cutitelor. Acest utilaj este folosit in special la operatiuni de design peisagistic care presupun obtinerea unor detalii stilistice speciale. Cei doi foarfeci STIHL au motoare pe benzina de 1 CP, de generatie noua de tip 2-MIX, care asigura un consum de combustibil cu pana la 20% mai redus, fata de unul obisnuit. Tehnologia 2-MIX a fost conceputa sa fie prietenoasa cu mediul, astfel ca un motor de acest tip poate emite cu pana la 70% mai putine noxe fata de unul standard.

Echipele STIHL care concep astfel de utilaje au ca obiectiv obtinerea unei greutati cat mai mici a intregului ansamblu, care sa usureze munca utilizatorilor si asta pentru ca fiecare gram conteaza in timpul lucrului. Din acest motiv, la fabricarea componentelor se folosesc aliajele usoare din magneziu. In cazul celor doua foarfeci pentru gard viu, sinele de ghidaj sunt realizate dintr-un astfel de material care este produs prin turnare sub presiune chiar intr-una din uzinele STIHL din Germania, dezvoltate special pentru acest proces.

In gama de foarfeci pentru gard viu, STIHL comercializeaza sapte utilaje din care trei cu motor pe benzina, doua cu acumulator si doua electrice cu alimentare la priza.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video