Symmetrica estimeaza o crestere a livrarilor catre proiecte publice si private in acest an

679 vizualizari
Symmetrica
Distribuie pe

Compania vizeaza o majorare a numarului de echipe proprii de montatori

Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator de astfel de produse pe plan autohton, mizeaza in acest an pe o crestere a volumului de produse livrate catre proiecte, atat publice, cat si comerciale sau rezidentiale.

„In acest moment, exista semnale optimiste privind volumul de lucrari si cantitatile de produse ce urmeaza a fi contractate pentru proiecte publice cu finantare europeana. De asemenea, si pe segmentul lucrarilor private – de tip rezidential si comercial – vom asista la o crestere a cererii, dar nu la fel de mare precum in cazul proiectelor publice”, a declarat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.
Acesta a subliniat ca, totusi, piata locala de profil se va mentine in acest an la nivelul lui 2012, atat in ceea ce priveste valoarea cat si volumul. Symmetrica insa va raporta o usoara crestere a cotei de piata prin participarea la tot mai multe proiecte.

Symmetrica, implicare in 60 de proiecte mari in 2012
In ceea ce priveste proiectele mari catre care Symmetrica a livrat produse in 2012, reprezentantul companiei sustine ca numarul acestora a ajuns la peste 60, din care 45 de proiecte publice, restul fiind proiecte private.
„In proiectele publice am livrat aproximativ 2 milioane de metri de pavele si borduri, si am colaborat fie cu mari companii de constructii, fie direct cu atoritatile locale. Astfel, am reabilitat strazi si trotuare in Suceava, Bacau, Iasi, Botosani, Cluj, Sibiu sau Galati”, a subliniat Sebastian Bobu.
Cand vine vorba de principalele proiecte private catre care Symmetrica a livrate produse anul trecut, lista cuprinde magazine Penny Market sau Kaufland, dar si proiectul EuroMarket Iasi.

Miza pe montaj
In acest moment, Symmetrica se implica si in montajul a aproximativ 20% din produsele pe care le livreaza, urmand ca in acest an sa suplimenteze numarul echipelor proprii de montatori.
„Echipele noastre de montaj sunt calificate sa execute lucrari de pregatire a terenului, montajul efectiv al bordurilor si pavajelor, oriunde in tara”, a mai spus Directorul Executiv al companiei.
Cu cinci fabrici pe piata locala, dintre care doua inaugurate pe parcursul anului trecut, Symmetrica produce zilnic un volum total de 11.500 m de pavele si borduri, putand livra la preturi competitive in Moldova, Muntenia, Dobrogea si Transilvania.

Incredere tot mai mare in beneficiile pavelelor
Numarul in crestere de proiecte ce presupun montarea de pavele si borduri este determinat de increderea tot mai mare in beneficiile acestor tipuri de produse.
„Beneficiarii lucrarilor publice sau private aleg tot mai des pavelele pentru amenajarea trotuarelor sau a parcarilor deoarece au inteles ca, la acelasi cost ca si betonul sau asfaltul, calitatea este mult mai ridicata”, a mai declarat Sebastian Bobu.

Potrivit afirmatiilor sale, betonul si asfaltul sunt predispuse la crapaturi in momentul schimbarilor de temperatura sau expunerii la greutati foarte mari. Pavelele insa, rezista la inghet si, in functie de grosime, suporta presiuni ridicate. In plus, daca un trotuar din beton sau asfalt are o durata de viata de maxim 10 ani, unul pavat are o durabilitate ce ajunge si la 20 de ani.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video