TeraPlast stabileste data de 19 decembrie 2018 ca data de inregistrare pentru majorarea capitalului social

53 vizualizari
teraplast
Distribuie pe

Consiliul de Administrație al TeraPlast, unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru piața construcțiilor și totodată cel mai mare procesator de PVC din România, a aprobat vineri, 14 septembrie, data de 19 decembrie 2018, ca dată de înregistrare pentru majorarea capitalului social.

Majorarea de capital social, în valoare de 21,3 milioane de lei, urmează a fi  realizată prin emisiunea a 213.334.832 de acțiuni noi, cu valoarea nominală de 0,10 lei / acțiune. Acțiunile nou emise se vor distribui gratuit în 20 decembrie, tuturor acționarilor înscriși în registrul acționarilor la data de înregistrare stabilită.

Majorarea capitalului social se va realiza prin încorporarea rezervelor în valoare de 21,3 milioane de lei, constituite din profitul net al anilor anteriori.
În prezent, membrii Consiliului de Administrație ai TeraPlast sunt Dorel Goia (acționarul majoritar al Teraplast), RSL CAPITAL ADVISORS S.R.L (prin reprezentant Răzvan Ștefan Lefter), Alexandru Stânean (CEO Teraplast) și administratorii independenți Magda-Eugenia Palfi-Ţîrău și Sorin Olaru. Aceștia au fost aleși în ședința AGOA din 14 septembrie 2018 pe o perioada de 1 an.

Pentru relații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0752.101.571, e-mail: diana.bretfelean@teraplast.ro, persoană de contact Diana Bretfelean – Consilier Juridic.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video