Totul despre locuinte perfect izolate termic cu solutiile VEKA

78 vizualizari
veka
Distribuie pe
 

Pentru asigurarea unui climat placut in locuinta, in orice anotimp, izolarea termica este esentiala. Doar o fereastra ce detine un coeficient de izolare adaptat climei din zona in care locuiti poate oferi caminului izolarea termica perfecta.

Solutia VEKA este reprezentata de sistemele de profile PVC destinate productiei de ferestre si usi termoizolante de calitate superioara, clasicul termopan putand fi substituit cu usurinta prin intermediul celor mai performante solutii termoizolante. Pe langa beneficiul unui ambiant placut in interiorul casei, atat in conditii de ger si inghet, cat si pe timpul caniculei, ferestrele termoizolante pot asigura un cost mai scazut la facturile de intretinere. Deoarece consumul la incalzire pe timp de iarna si cel la energie electrica dat de aparatele de aer conditionat folosite in timpul verii scad considerabil, va veti bucura de economii substantiale pe toata durata anului.

„Gradul de izolare termica a ferestrei depinde de doi factori: profilul ferestrei si pachetul de sticla. Profilele termoizolante PVC exclusiv clasa A de la VEKA ofera un coeficient de izolare termica superior, fiind totodata capabile si de a sustine greutati tot mai mari ale pachetului de sticla pe o perioada indelungata. Produsele VEKA sunt adaptate climei existente in tara noastra, sunt solutii eficiente energetic si, nu in ultimul rand, aduc beneficiarilor economii pe termen lung fiind”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

Numarul de camere interioare al profilelor pentru ferestre si latimea lor de dispunere sunt fundamentale in ceea ce priveste atingerea unor valori de izolare termica remarcabile. VEKA recomanda profilele cu un numar minim de 5 camere de izolare la interior, dispuse pe o latime a profilului de minim 70 mm. Alaturi de sistemele pentacamerale, VEKA propune si profile cu 6 camere de izolare dispuse pe o latime de pana la 90 mm, certificate pentru a fi folosite pana si in cazul constructiilor de case pasive.

Pentru maximizarea gradului de izolare termica, VEKA recomanda utilizarea neoporului in interiorul camerelor de izolare ale profilelor. Aceasta facilitate este intalnita la sistemele ALPHALINE 90 si la sistemele pentru case pasive. In plus, folosirea argonului intre foile de geam asigura o izolare perfecta termica si fonica a casei dumneavoastra.

De asemenea, pachetul de sticla este si el foarte important, atat pentru izolarea termica, dar si pentru cea fonica. Este indicat un pachet de sticla format din doua sau trei foi de geam pe care a fost aplicat un tratament minim Low Emmision (Low-E). Mai mult decat atat, alegerea unui geam reflexiv (geamuri avand o culoare mai inchisa) va favoriza mentinerea unui climat agreabil in locuinta, astfel incat vara va fi mai racoare si iarna mai cald datorita capacitatii acestuia de a reflecta razele soarelui.

Asadar, alegerea unei ferestre eficiente energetic, pozitionarea sa adecvata si umbrirea pasiva reprezinta o investitie care va mentine casa confortabila, linistita si economica tot timpul anului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video