Unilift & Partners Expo-Show

124 vizualizari
Unilift
Distribuie pe

In perioada 12-13 mai, Unilift anunta organizarea evenimentului Unilift & Partners Expo Show, la sediul Unilift din sos. Calea Trotusului, nr. 279, Darmanesti, jud. Bacau.
Prin acest eveniment Unilift si-a propus sa promoveze mai mult solutiile inovatoare pe care le poate oferi clientilor datorita parteneriatelor sale si sa contribuie activ la dezvoltarea unei comunitati de profesionisti dornici sa cunoasca permanent solutiile inovatoare din piata.
 

TEHNOLOGIE │ INOVATIE │PROFESIONALISM

In cadrul evenimentului se vor desfasura o multitudine de demonstratii speciale, adresate antreprenorilor, autoritatilor locale si specialistilor din domeniul constructii-arhitectura, industrie grea si usoara. Toate detaliile pot fi citite si pe blogul Unilift: http://unilift.ro/blog

 

Cei mai buni specialisti internationali in domeniul sablarii vor sustine o conferinta intitulata „Restaurarea si punerea in valoare a siturilor, cladirilor, monumentelor istorice si a obiectelor de arta vechi”. Invitatii sunt specialisti de la compania italiana Ibix si au o vasta experienta in ceea ce priveste operatiunile de restaurare a celor mai importante cladiri si monumente din lume:
• Dl. Roberto Cigarini, specialist diagnoza suprafete si cladiri istorice
• Dl. Antonio Martucci, specialist technician in sablare
• Dl. Riccardo Gigli, specialist echipamente de sablare

Tot in cadrul evenimentului va avea loc si prezentarea tehnica „Echipamente de curatare cu ultra-presiune (hidro-sablare) si demonstratii practice” sustinuta de specialisti de la compania Oertzen din Germania cu peste 60 ani de experienta in tehnica hidro-sablarii:
• Dl. Patrick Ruffat, specialist in unitatile de curatare cu ultra presiune
• Dl. Dominik Schneider, specialist echipamente de curatare cu presiune
“Ne bucuram ca, la a doua editie a evenimentului organizat in-house la sediul Unilift, sa avem invitati specialisti cu viziuni si perspective diferite, ce conduc echipe de la nivel international si care vin sa impartaseasca din experienta lor cu specialistii romani din domeniu. Prin urmare, ne dorim sa cream o comunitate din ce in ce mai puternica si unita a profesionistilor din zona noastra si nu numai”, a declarat dl Constantin Bruma, managerul general Unilift Serv.

Cu aceasta ocazie, Unilift ofera 10% reducere la achizitia unui echipament din portofoliu in limita stocului disponibil pana la 1 septembrie 2017 pentru cei care participa la eveniment.
De asemenea, Unilift ofera 3 premii prin tragere la sorti la completarea formularului de feedback. Produsele profesionale pentru curatare cu care vor pleca castigatorii sunt: un aspirator Starmix, un kit de curatenie MotorScrubber si un covor de intrare anti-murdarie ABI.

Program de vizitare:
12 mai: intre 10.00-18.00
13 mai: intre 9.00-16.00

Inscrierea la eveniment se va face prin confirmarea participarii la adresa de e-mail anca.b@unilift.ro sau la numarul de telefon 0721.199.103.

Va rugam sa ne contactati: Unilift Showroom Darmanesti
Str. Calea Trotusului, nr. 279
Telefon: +40 371 364 292
Mobil: +40 724 222 451
www.unilift.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video