Vara, perioada aleasa de romani pentru inlocuirea placilor ceramice

103 vizualizari
montare placi ceramice
Distribuie pe

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, sezonul cald este cea mai buna perioada pentru renovarea locuintelor si amenajarea zonelor de gratar. Tocmai din acest motiv, pe parcusul lunii iulie, retailerul a amenajat in toate magazinele din Bucuresti si din tara zone de expozitie special dedicate proiectelor de montare a placilor ceramice, dar si alegerii gratarului potrivit.

„Schimbarea placilor ceramice este un proiect pe care majoritatea romanilor il desfasoara pe perioada verii si care are rolul de a aduce o schimbare majora in ambientul oricarei locuinte. Tocmai din acest motiv, gama de produse din acest segment este imbunatatita mereu cu noi modele, iar stocul nostru depaseste 20.000 mp de placi ceramice in fiecare magazin”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

Potrivit afirmatiilor sale, in medie, romanii cumpara pentru renovarea unei bai 5 mp de gresie si 15 mp de faianta, iar pentru bucatarii au nevoie de circa 8 mp de gresie si 12 mp de faianta. De altfel, cantitatea achizitionata este direct proportionala cu dimensiunea medie a spatiilor unde sunt destinate placile ceramice.

Cand vine vorba de cele mai alese modele, majoritatea proprietarilor de locuinte le prefera pe cele clasice si aleg sa adauge o nota de culoare in bucatarii, prin alegerea unor decoruri colorate. in bai, nuantele dominante sunt cele de bej, in timp ce pardoselile sunt tot mai mult placate cu modele de gresie ce imita lemnul.

„Luna aceasta, cei interesati de achizitia de placi ceramice vor avea acces, in toate cele 6 magazine, la o zona amenajata pentru acest tip de proiect. Aici vor putea gasi toate informatiile necesare despre produse si servicii, iar consultantii Hornbach le vor oferi acestora detalii despre montajul placilor ceramice”, a mai spus reprezentantul companiei.

De asemenea, pe langa sortimentul foarte bogat de produse, clientii Hornbach pot apela la serviciul de montaj profesionist pus la dispozitie de retailer, atat pentru amenajarea cu placi ceramice, cat si pentru alte tipuri de proiecte de renovare. Astfel, dupa achizitionarea produselor de care au nevoie, acestia pot programa vizita unui mester pentru efectuarea masuratorilor la domiciliu, urmand ca apoi sa aiba loc montajul. Pentru lucrarile de montaj, ce au o calitate ridicata, garantia este de 2 ani.

Ce tip de gratar este cel mai potrivit: pe mangal sau pe gaz?
Tot pe durata lunii iulie, clientii care isi doresc pentru aceasta vara sa amenajeze o zona speciala in gradina pentru mici petreceri cu prietenii sau familia, au acces la o zona de expozitie dedicata gratarelor.

„Vara este perioada in care clientii se strang, alaturi de familii si prieteni, in gradina si fac barbeque. Asa ca ne-am gandit ca este momentul ideal pentru a le veni in intampinare prin amenajarea acestei zone speciale. De altfel, oferta noastra de gratare este una foarte variata, la fel ca si cea a accesoriilor necesare”, a mai afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca, in magazinele Hornbach clientii pot avea acces la gratare cu functionare pe gaz, cat si gratare cu functionare cu mangal. Desigur, decizia de achizitie este influentata, in principal, de gusturile clientului si de buget.

Astfel, gratarele cu functionare pe mangal sunt alese de cei care apreciaza gustul specific cu aroma de fum, care poate fi obtinut numai cu ajutorul unui jar autentic de mangal. Gratarele pe mangal sunt disponibile in toate dimensiunile si clasele de pret si se remarca prin simplitatea montajului si usurinta de depozitare. Pe de alta parte, in cazul gratarelor pe mangal, este nevoie de putina rabdare pana cand carnea ajunge pe gratar. Carbunii trebuie sa se transforme in jar inainte de a putea incepe prepararea alimentelor la gratar, insa timpul de asteptare face parte din bucuria acestui ritual.

In ceea ce priveste gratarele pe gaz, acestea pot fi reglate foarte exact, temperatura preselectata este disponibila la simpla apasare de buton. Prin intermediul gazului este posibila fara probleme si o gatire treptata la temperatura redusa, iar un avantaj suplimentar este reprezentat de distribuirea uniforma a caldurii pe suprafata gratarului. De asemenea, gratarele pe gaz pot fi utilizate intr-un timp foarte scurt, este necesara doar aducerea gratarului la temperatura dorinta inainte de a prepara alimentele. Un avantaj major este ca nu scot fum – din acest motiv, gratarele pe gaz pot fi folosite si pe balcon si fara a-i deranja pe vecini.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video