VELUX Active: ferestre de mansarda controlate automat pentru case inteligente

Velux Active

VELUX - lider mondial in productia si comercializarea ferestrelor de mansarda – anunta dezvoltarea parteneriatului cu compania Netatmo, companie specializata in solutii revolutionare pentru case inteligente. Aceasta colaborare raspunde cererii tot mai mari de produse dedicate caselor inteligente, fiind in acelasi timp o parte integranta din obiectivul VELUX de a lansa pe piata produse inovatoare.

Solutia VELUX Active va fi disponibila pe piata din aceasta toamna si ii va ajuta pe utilizatori sa aiba grija de sanatatea lor, asigurandu-le cele doua elemente fara de care viata nu ar putea exista: lumina naturala si aerul proaspat.

“In curand, casa te va ajuta sa ai grija de sanatatea ta, asigurandu-ti multa lumina naturala si aer proaspat, exact atunci cand ai nevoie de ele. De peste 75 de ani, VELUX creeaza un mediu de viata mai bun pentru consumatori, iar parteneriatul cu Netatmo reprezinta un pas inainte pentru furnizarea de confort, bunastare, eficienta energetica si securitate,” spune Jørgen Tang-Jensen, CEO VELUX Group.

Casele inteligente, controlate de la distanta, prin dispozitive interconectate vor schimba total felul in care consumatorii interactioneaza cu locuintele lor. Acestia nu vor mai fi nevoiti sa se gandeasca ca trebuie sa deschida ferestrele pentru a aerisi, sa traga jaluzelele sau rulourile pentru a se apara de soare sau pentru a dormi. Prin VELUX Active, toate acestea vor putea fi programate astfel incat sa functioneze automat, asigurand un climat interior optim, aer proaspat si protectie. In acelasi timp, sistemul va putea fi utilizat foarte usor si pe modul automat, utilizatorul avand control total asupra acestuia.

Solutia VELUX Active se refera la controlul inteligent al ferestrelor de mansarda si al rulourilor VELUX INTEGRA prin WiFi, alaturi de o aplicatie pentru mobil dedicata, disponibila pentru sistemele iOS si Android. Pe baza unor parametri de climat interior, cum ar fi temperatura, nivelul de iluminare naturala, umiditate si nivelul de CO2, utilizatorii vor putea sa controleze ferestrele de mansarda si accesoriile acestora, asigurandu-si astfel un climat interior optim pe tot parcursul zilei.

VELUX este o companie inovatoare in industria constructiilor atunci cand vine vorba despre produse dedicate caselor inteligente, iar pentru a dezvolta produse de ultima generatie lucreaza mereu cu parteneri strategici precum Apple sau Netatmo.

Conceptul VELUX Active a fost deja distins cu doua premii importante in cadrul CES 2017 (Consumer Electronics Show, din Las Vegas, Nevada, USA) la categoriile Smart Home si Eco-design & Tehnologii Sustenabile.

Facebook VELUX Romania
Instagram VELUX Romania
#veluxromania #povestidinmansarde #momentvelux #velux20 #smarthome

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare