Velux: Ferestre de mansarda eficiente energetic, pe care ti le poti permite

148 vizualizari
Velux
Distribuie pe

VELUX face publice povestile din mansardele create in ultimii 20 de ani in Romania

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania, VELUX a lansat un nou site, pentru a inspira si a-si face cunoscute proiectele in care a fost implicata compania: povestidinmansarde.ro

Calatoria VELUX Romania a inceput in 1997. Primul proiect implementat a fost la Brasov, iar, de atunci, nenumarate locuinte din toata tara continua sa fie inundate de lumina. De-a lungul celor 20 de ani, mii de beneficiari au descoperit ca podurile intunecoase pot fi transformate in spatii calde si luminoase, iar posibilitatile de amenajare sunt nelimitate.

Fie ca vorbim de spatiul ingust al unui pod, de extinderea unui bloc vechi de apartamente sau de o casa parasita, salvata de la demolare, orice spatiu se poate reinventa la nesfarsit, iar lumina naturala si designul se pun in valoare reciproc. Cu ajutorul ferestrelor de mansarda VELUX, se poate crea la interior un spatiu minunat, unde lumina patrunde usor si devine un important element de design.
VELUX Romania ofera clientilor sai, pe langa produse de calitate, un intreg pachet de servicii, printre care si consultanta gratuita pentru alegerea solutiei optime fiecarui spatiu de sub acoperisul inclinat sau terasa.

In plus, cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania, VELUX tocmai a introdus pe piata o noua fereastra de mansarda eficienta energetic, cu geam termoizolant alcatuit din 3 foi de sticla, care reduce pierderile de caldura prin adaugarea unui strat suplimentar de sticla si a sistemului unic izolator ThermoTechnologyTM. Aceasta fereastra are un pret foarte rezonabil. De fapt, este disponibila la un pret comparabil cu o fereastra de mansarda cu geam termoizolant clasic, cu 2 foi de sticla.

Ferestre de mansarda eficiente energetic, pe care ti le poti permite
VELUX introduce aceasta noutate ca raspuns la o crestere a cererii pentru solutii eficiente energetic a proprietarilor de case. Economisirea energiei si imbunatatirea calitatii vietii s-au dovedit a fi doi factori principali atunci cand proprietarii de case dezvaluie motivul pentru care doresc sa renoveze casele lor (concluziile raportului VELUX Healthy Homes Barometer 2015).
"Costurile energetice reprezinta o preocupare majora in randul clientilor nostri si noua noastra fereastra de mansarda este un partener pe care te poti baza in amenajarea locuintelor calduroase si eficiente energetic. Noua fereastra de mansarda cu geam termoizolant alcatuit din trei foi de sticla este un produs al viitorului si ne asteptam ca aceasta gama sa fie o zona de crestere", spune directorul general al VELUX Romania, Noemi Ritea.

Toata lumea ar trebui sa aiba parte de un spatiu calduros in timpul iernii. Cu toate acestea, un numar mare de oameni se lupta in continuare cu locuinte reci, care pierd caldura si trebuie sa poarte mai multe straturi de imbracaminte pentru a le fi cald atunci cand sunt acasa. De fapt, 75% din cladirile din toata Europa sunt ineficiente energetic si multi proprietari cauta modalitati rapide pentru a-si proteja casele lor impotriva iernilor reci si a cresterii facturilor la energie. Montajul noilor modele de ferestre de mansarda eficiente energetic intr-un acoperis termoizolat corect este o modalitate foarte buna de a pastra caldura in interiorul casei tale.

Imbunatatirea eficientei energetice
Chiar daca cea mai importanta schimbare din gama de produse este fereastra de mansarda cu geam termoizolant alcatuit din trei foi de sticla, VELUX a imbunatatit si eficienta energetica a ferestrei de mansarda clasice, cu geam termoizolant alcatuit din 2 foi de sticla.

"Intregul nostru program de produse a fost optimizat pentru a ne asigura ca obtineti o eficienta energetica imbunatatita, indiferent de alegerea tipului de fereastra si a sistemului de deschidere. Fiecare are dreptul la produse de calitate, la preturi accesibile", spune directorul general al VELUX Romania, Noemi Ritea.

VELUX Healthy Homes Barometer 2015 este un studiu trans-european al perceptiei europenilor despre legaturilor dintre sanatate si locuire.

www.facebook.com/VELUXRomania
https://www.youtube.com/user/VELUXRomania
www.instagram.com/veluxromania
#veluxromania #povestidinmansarde #momentvelux #velux20

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video