Viceprimarul orasului Leipzig vine la Cities of Tomorrow 2017

52 vizualizari
Cities of Tomorrow 5
Distribuie pe
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana are placerea de a va invita sa participati la cea de-a cincea editie a conferintei Cities of Tomorrow – eveniment de top ce reuneste mediul de afaceri cu administratia locala si centrala, arhitecti, urbanisti si societatea civila din Romania.
Evenimentul ofera o varietate bogata de prezentari, mese rotunde interactive, un market place de proiecte si solutii de dezvoltare urbana si, nu in ultimul rand, o buna ocazie pentru networking.
Oaspeti de seama au confirmat deja participarea. Unul din keyspeakerii de anul acesta este doamna arhitect Dorothee Dubrau, viceprimar al orasului german Leipzig, responsabila cu dezvoltarea urbana si constructiile din acest oras.

Responsabila pentru Dezvoltarea Urbana si Constructii a orasului Leipzig din anul 2013, doamna Dubrau este lector universitar la Universitatea Tehnica din Darmstadt (TU Darmstadt) si membra a Consiliului pentru Dezvoltare a Berlinului din 2007. Pana in 1990, a fost timp indelungat urbanist si purtator de cuvant pentru districtul Luisenstadt/Berlin Mitte.
Doamna Dubrau a facut parte din Consiliul Districtual pentru Dezvoltare Urbana pentru Berlin Mitte si Prenzlauer Berg, iar din 1997 este presedintele fondului de pensii al Camerei Arhitectiolor din Berlin. In acelasi an a devenit membra a Academiei Germane pentru Deyvoltare Urbana si Planificare Regionala (DASL).
Mai mult decat atat, dumneaei a fost membru al Consiliului de Supraveghere a Wohnungsbaugeselschaft Berlin-Mitte mbH, o asociatie pentru locuinte sociale, si a Grun Berlin GmbH, o companie non-profit implicata in dezvoltarea de proiecte, managementul constructiilor, managementul operational si al parcurilor, relatii publice si marketing. Intre anii 2008-2013, doamna Dubrau a avut calitatea de profesor invitat la Universitatea pentru Stiinte Aplicate Beuth din Berlin.

In perioada mandatului sau, Leipzigul continua trendul ascendent, transformandu-se dintr-un oras tipic fostului bloc estic, aproape parasit si dezindustrializat, asa cum sunt inca multe si in Romania, intr-un oras tanar si prosper, modern, cu o industrie puternica in care cu greu mai gasesti o locuinta!

Va invitam sa o cunoasteti si mai ales s-o ascultati pe doamna Dubrau la Cities of Tomorrow #5, ce va avea loc in data de 28 martie 2017 la Bucuresti Grand Hotel Marriott incepand cu ora 9:00.

Mai multe detalii despre eveniment puteti afla de aici http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/evenimente-actuale/conferinta-cities-of-tomorrow-5-regiuni-orase-comunitati-competitive/
Inregistrarea se face aici: http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/inregistrare-eveniment-cities/

InstalNews.ro este partener media al evenimentului

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video