HORNBACH aduce peste 3.000 de pești în zona de acvaristică din noul magazin din Oradea

57 vizualizari
Hornbach Oradea
Distribuie pe

Noul magazin deținut de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii și grădinărit, în Oradea va fi inaugurat în această toamnă și va găzdui peste 3.000 de pești din circa 200 de specii diferite.

„Magazinul nostru dorește să răspundă tuturor cerințelor clienților și, drept urmare, oferim o gamă cât mai largă de produse în toate departamentele, inclusiv în cel de acvaristică și ZOO, special amenajat pentru iubitorii de animale. Tocmai din acest motiv, Hornbach este singurul retailer de materiale de construcţii şi grădinărit din România care dedică o suprafaţă specială unor astfel de game de produse“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a subliniat că zona de acvaristică constă într-o suprafață în care pot fi regăsite toate elementele necesare amenajării unui acvariu, de la partea tehnică la cea decorativă. De asemenea, clienții pot găsi aici o expoziție cu acvarii - atât modele aflate pe stoc, cât și modele disponibile la comandă specială -, bazine cu pești de acvariu, dar și de iaz, și unele cu plante acvatice. Această zonă ocupă aproximativ 150 mp din totalul de 450 mp dedicat departamentului ZOO. 

Clienții Hornbach vor putea achiziționa din noul magazin pești din peste 200 de specii diferite, printre care se numără Neon, Guppy, carasul auriu, peștele sanitar și Betta, unele dintre cele mai cerute de către clienții români. Pe lângă pești, în cadrul zonei de acvaristică vor fi disponibile și specii de broaște țestoase, crabi, melci, creveți și raci.

Cei peste 3.000 de pești din noul magazin Hornbach din Oradea vor fi găzduiţi în 27 de acvarii și 6 bazine, care însumează peste 14.000 de litri de apă. În afară de aceștia, vor fi disponibile acvarii, articole dedicate tehnicii de acvariu, un sortiment vast de decorațiuni, nisip, soluții de iluminat (neoane și LED) și plante. 

„Pentru a oferi clienţilor soluţii adaptate nevoilor lor, Hornbach pune la dispoziție atât acvarii de sticlă, cât și seturi de acvariu complete ce conțin toate accesoriile necesare. În plus, clienții au posibilitatea de a comanda direct în magazin acvarii de dimensiuni speciale“, a completat Directorul General al Hornbach România.

Sortimentul magazinului din Oradea în zona de acvaristică este completat și de peste 250 de produse de hrană și soluții pentru îngrijirea apei, 35 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, de accesorii și decoraţiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, rădăcini decorative sau obiecte de fundal cât și de produse destinate crescătoriilor de pești de apă dulce. În total, clienții Hornbach din Oradea vor putea alege din 1.300 de produse aflate pe stoc în zona de acvaristică și alte câteva zeci disponibile prin comandă specială.

Ce produse sunt necesare pentru amenajarea unui acvariu în locuință 

„Pentru amenajarea unui acvariu pretabil într-o locuință este necesar un set complet, care să includă acvariul, sistemul de iluminat, de filtrare, pompa și încălzitorul. Pe lângă partea tehnică, mai este nevoie de nisip pentru acvariu, substrat pentru plante acvatice naturale, decorațiuni, articole pentru îngrijirea și reglarea indicatorilor apei, iar în final de pești și de hrana necesară acestora“, a mai spus Mugurel-Horia Rusu. 

Reprezentantul Hornbach a subliniat că prețul estimativ al unui acvariu mic, care include toate articolele complementare pentru amenajarea și popularea acestuia, este de aproximativ 600 de lei, iar pentru un acvariu de dimensiuni medii, costul poate ajunge la circa 1.200 de lei.

Ce alte produse sunt disponibile în zona ZOO

Clienții Hornbach pot găsi în locația din Oradea și o gamă variată de produse pentru câini, pisici, păsări şi rozătoare. Astfel, noul magazin are în zona ZOO un spaţiu dedicat atât hranei pentru animale, cât și accesoriilor necesare acestora. 

„Avem un sortiment foarte bogat și în ceea ce privește hrana pentru câini și pisici. Cu câteva sute de tipuri de hrană pentru aceste animale, putem spune că suntem unul dintre cele mai competente pet-shop-uri din România“, a afirmat Mugurel-Horia Rusu. 

Zona de acvaristică și ZOO a magazinului Hornbach din Oradea face parte din suprafaţa de peste 4.000 mp alocată spațiului de grădină. Noul magazin va avea o suprafață totală de peste 23.000 mp.

 

 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video