Pompele de zugrăvit airless – un ajutor util la volume mari

0 vizualizari
pompe zugravit airless
Distribuie pe

Finalizarea la timp și cu succes a lucrărilor de zugravire sunt doua condiții esențiale pentru orice firmă de construcții și profesioniștii din acest domeniu. De aceea este esențial să te asiguri că atât tu, cât și echipa ta beneficiați de tehnologie moderna pentru execuția rapidă și la calitate superioară a zugrăvelilor.

Una dintre cele mai bune tehnologii în  acest sens este tehnologia airless care permite pulverizarea fluiduli fără a utiliza aerul comprimat. Calitatea zugrăvelilor şi vopsitoriilor cu sistemele de pompare tip airless, este superioară si mult mai economică decât aplicaţiile tradiţionale, asigurând acoperire perfectă și eficiență mare în lucru.

Specialiștii Tehnic Bazar au împărtășit cu noi principalele beneficii ale pompelor airless și câteva recomandări de produse.

  • Eficiență crescută pentru suprafețe mari

Datorită tehnologiei de pulverizare fără aer, viteza de lucru este cu mult crescută, iar lucrările pot fi terminate într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. Viteza de lucru mare înseamnă câștigarea de timp și resurse financiare prețioase pentru compania ta. Vei acoperi astfel  un volum mare de muncă într-un timp scurt și cu un număr redus de personal deservent.

  • Acoperire perfectă și economie de material

Pulverizând vopseaua în straturi uniforme, pompele de zugrăvit airless  asigură finisaje de înaltă calitate. Cu ajutorul sistemelor airless vopseaua sau materialul de acoperire penetrează uşor şi pătrunde mai bine în asperităţi, pori şi fisuri, vopseaua fiind aplicată astfel în strat uniform.

În plus, datorită preciziei deosebite în acoperirea suprafeței, o pompă airless îți asigură o reducere semnificativă a pierderilor de material.

bisonte fa 60 pompa pentru spuma poliuretanica si poliuree 38035

  • Versatilitate

Pompele de zugrăvit airless sunt ideale atât pentru execuția lucrărilor interioare, cât și a celor exterioare. De asemenea,  ele sunt foarte ușor de transportat și manevrat, venind de cele mai multe ori la pachet cu cărucior de transport.

Dacă te-am convins că pompele airless sunt alegerea potrivită pentru o acoperire uniformă și finisare perfectă, îți recomandăm în continuare, trei modele de la unul dintre cele mai populare branduri românești – Bisonte.

Pompa Airless Bisonte PAZ-6325ic

Modelul Bisonte PAZ-6325ic  îl recomandăm în special firmelor de construcții care au nevoie de un produs pentru utilizare intensivă și care să atingă parametrii superiori de calitate.

Pompa este rigidă, robustă, rezistentă la factorii de stres existenți pe un șantier de construcții (fluctuații de tensiune de alimentare, program de lucru susținut, etc.) și se livrează complet echipată, gata de lucru, fiind asigurată dotarea completă în pachetul standard.
bisonte paz 6325ic pompa airless pentru zugravit vopsit 13312

Dotarea standard cuprinde:

  • Pistol airless
  • Duza tip 517
  • Extensie pistol 45 cm
  • Ulei pentru lubrefiere
  • Cărucior pentru transport

Mai multe detalii despre produs, aici: https://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bisonte-paz-6325ic-pompa-airless-pentru-zugravit-vopsit-5627

Pompa airless Bisonte PAZ-6336iB

Acest tip de pompă airless îl vei putea folosi atât pentru zugrăvit/vopsit, cât și pentru gleturi lichide. Pompa vine în dotare cu un microprocesor care controlează presiunea, asigurând astfel un volum constant de material. Datorită motorului electric fără perii, care nu produce scântei, o vei putea folosi și la aplicarea vopselurilor pe bază de ulei sau inflamabile.

În plus, pentru o eficiență mărită, Pompa Airless Bisonte PAZ-6336iB permite utilizarea în același timp cu 2 operatori, iar display-ul digital îți oferă posibilitatea de a verifica ușor  presiunea în timpul lucrului.

Dotarea standard cuprinde:

  • Pistol airless
  • Duză tip 517
  • 15m furtun 1/4"
  • Extensie pistol 45 cm
  • Ulei pentru lubrefiere
  • Cărucior pentru transport

Mai multe detalii despre produs, aici: https://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bisonte-paz-6336ib-pompa-airless-pentru-zugravit-vopsit-si-gleturi-11582  

Pompa airless Bisonte PAZ-6860E

Modelul Bisonte PAZ-6860E  promite un randament foarte mare și o precizie deosebită în acoperirea suprafeței, reducând astfel pierderile. Cadrul pe care este fixată pompa este la rândul său, deosebit de rezistent, fiind confecționat din oțel inoxidabil și dotat cu suport pentru furtun, astfel încât stocarea pompei să nu necesite dotări speciale.

Ca și eficiență, cu ajutorul Pompei Airless Bisonte poți realiza între 75.000-135.000 mp între două intervenții de mentenanță (între 20.000-35.000l material aplicat), la presiunea normală de lucru (150 bar).

bisonte paz 6860e pompa airless pentru zugravit vopsit 30541

Dotarea standard cuprinde:

  • Pistol airless
  • Duză tip 517
  • Extensie pistol 45 cm
  • Cărucior pentru transport

Mai multe detalii despre produs, aici: https://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bisonte-paz-6860e-pompa-airless-pentru-zugravit-vopsit-14373

Produsele prezentate sunt disponibile la cele mai bune prețuri în magazinul online de scule electrice de mână și accesorii Tehnic Bazar. Mai multe informații și modele de pompe airless de zugrăvit/vopsit găsiți aici.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video