«Regeneram Planeta» - O initiativa curajoasa asumata pentru urmatorii ani de grupul Veolia Romania

152 vizualizari
regeneram planeta
Distribuie pe

Veolia Romania, parte integranta a liderului mondial pe piata serviciilor publice – Veolia, a anuntat miercuri demararea campaniei internationale - "Regeneram Planeta".

In prezent, sapte miliarde de oameni locuiesc pe Pamant, iar populatia se afla intr-o crestere progresiva. Pentru ca resursele planetei sunt limitate, compania alaturi de alti parteneri vrea sa se implice masiv in reciclarea si recuperarea surselor de apa, in dezvoltarea de noi tehnologii nepoluante de generare de energie.

”In conditiile in care lumea se dezvolta continuu si are nevoie de noi resurse, in conditiile in care urmarile activitatilor noastre, individuale sau industriale, sunt tot mai vizibile in “calitatea” mediului inconjurator, NOI trebuie sa devenim tot ‟mai inventivi, mai responsabili, mai eficienti”. Activitatile grupului Veolia fac parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Indeplinirea promisiunii asumate la nivel de grup de a Regenera Planeta a devenit astfel scopul actiunilor noastre: facilitarea accesului la resurse, conservarea si completarea acestora.” Lavinia SANIUTA – Director de Tara Veolia Romania.

In acest demers unic in Romania, compania Veolia va implica si subsidiarele din tara: Apa Nova Bucuresti, Apa Nova Ploiesti, Veolia Energie Prahova, Veolia Energie Iasi, Veolia Apa Servicii si Veolia Energie Romania.

Veolia este un brand cu greutate la nivel global. Pe parcursul celor peste 160 de ani de cand activeaza, grupul a purtat diverse denumiri, dar activitatile sale de baza au ramas aceleasi, iar Veolia a aratat grija si responsabilitate fata deapa, energie si deseuri.

Si pentru ca Veolia vrea sa implice oameni de toate varstele in acest proiect de anvergura, ce poate fi mai universal ca si mesaj decat muzica. Prin urmare, compania a decis sa numeasca formatia DIRECTIA 5 ambasador al proiectului iar melodia "ANII" a trupei romanesti a devenit imnul oficial al actiunii care nu are limitare in spatiu si timp.

Astfel, Veolia a capatat noi ambasadori prin cei sase membri ai formatiei (Marian Ionescu, Cristi Enache, Marius Keseri, Nicu Damalan, Carmin Ionescu si Toni Seicarescu, carora li s-a alaturat Alina - Printesa rock`n`roll).

”Suntem bucurosi ca facem parte din acest proiect alaturi de Veolia. Actiunea este generoasa si fiecare om de pe Planeta are ceva de facut, ceva care sa permita continuarea vietii aici, pe Terra. Veolia afirma: Regeneram Planeta, iar noi subliniem: Impreuna Regeneram Planeta” - Marian Ionescu – Liderul Formatiei Directia 5. 

In calitate de ambasadori ai campaniei Veolia, Directia 5 va concerta pentru publicul larg in cele 3 mari orase unde Veolia furnizeaza servicii de apa sau de incalzire urbana. In data de 27 septembrie la Iasi, in data de 03 octombrie la Ploiesti si in data de 10 octombrie 2015 la Bucuresti. Organizatorii au pregatit multe surprize pentru participanti. Si surprizele nu se opresc aici. Cei care nu vor putea sa ajunga intr-una din aceste locatii vor putea urmari live pe pagina de facebook a formatiei prin tehnologia streaming tot concertul.

De ce trebuie sa ne implicam in campania "Regeneram Planeta"? 
Stiati ca, desi aproape 80% din suprafata planetei este apa, doar 2,5% din aceasta cantitate poate fi folosita de om fara a fi tratata?

Stiati ca cea mai mare sursa de apa potabila o dau ghetarii care, prin topirea lor ofera aproape 70% din necesarul planetei? Dupa ghetari, 30% din apa potabila folosita de om provine din panzele freatice si din lacurile subterane si doar 0,3% din lacuri si rauri?

Stiati ca anual, pe glob, se produc peste 4 miliarde de tone de deseuri si din aceasta cantitate doar un singur miliard este reciclata?

Stiati ca intr-un an, intr-o casa care nu are un sistem performant de racordare la retea si nu are robinete contorizate cu apometre inteligent poate pierde aproape 50 de tone de apa doar din picaturile care se scurg?

Veolia Romania poate fi gasita in mediul on-line, cu ajutorul site-ului sau de prezentare www.veolia.ro, dar si cu ajutorul platformelor sociale Facebook (www.facebook.com/VeoliaRomania) si Twitter (https://twitter.com/Veolia_RO). In cadrul campaniei, a fost lansat si ziarul ”Regeneram Planeta”, distribuit gratuit in cele 3 mari orase (Bucuresti, Iasi si Ploiesti), cu un tiraj de 20.000 exemplare.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video