Siemens si-a dezvoltat gama de vane Acvatix cu modelele cu sfera

95 vizualizari
Siemens Acvatix
Distribuie pe


Coeficiente de curgere foarte bine gradate si marimi nominale care sustin o gama larga de aplicatii

Modelele cu filet exterior intregesc gama de vane cu sfera. Astfel, in acest moment Siemens ofera un portofoliu complet de vane cu sfera, existand un model potrivit pentru fiecare scenariu de aplicatie in circuit inchis de sisteme de apa rece sau calda.
Noile vane cu sfera si filet exterior ating valori ale debitului (kvs) de 1 la 63m3/h si sunt disponibile in marimi nominale de la DN15 la DN50. Ele sustin o presiune de inchidere (Δps) de pana la 1400 kPa si o presiune diferentiala (Δpmax) de 350 kPa. Sunt potrivite pentru temperaturi ale agentului termic cuprinse intre -10°C si 120°C. Multumita valorilor kvs bine coordonate, circuitul hidraulic poate fi configurat cu exactitate la rata calculata a debitului nominal. Aceasta, plus etanseitatea completa, in conformitate cu EN EN60534-4 L1 Clasa 5, contribuie in mod semnificativ la eficienta energetica ridicata a vanelor.

Cuplu redus pentru reducere de costuri si economisirea energiei
Kit-ul de montare a servomotorului preinstalat permite cuplarea intre vana si servomotor fara utilizarea de instrumente. Unic in industria HVAC, design-ul vanei cu sfera care se auto-centreaza permite operarea la cuplu extrem de redus, ceea ce se traduce in reduceri si mai mari de costuri si de energie prin utilizarea servomotoarelor mai mici si mai putin puternice.
Toate vanele Acvatix cu sfera sunt facute din alama 100% DZR (rezistente la dezincare) si sferele sunt placate cu crom si lustruite. Caracteristica vanei este formata prin modul de frezare a sferei, ceea ce nu rezulta doar intr-o geometrie optima a debitului, dar elimina si nevoia de a utiliza componente aditionale care sunt predispuse la murdarire. Aceasta determina o viata lunga si fara mentenanta a produsului. 
Vanele cu sfera Siemens vin cu informatii de productie gravate cu laser, incluzand tipul, dimensiunea, directia debitului, localizarea sferei si pozitia precum si valoarea kvs. In plus, servomotoarele cu care fac pereche au o matrice de cod (DMC) care poate fi scanata folosind o aplicatie de mobil pentru a accesa fisele tehnice, instructiunile de instalare si alte informatii legate de produs. 
Pentru toate vanele cu sfera Acvatix, este disponibil ca acesoriu separat un capac de izolare termica. Este simplu de atasat si de desfacut datorita elementelor de fixare.

Servomotoare adaptate pentru fiecare model de vana cu sfera
Servomotoarele Siemens OpenAir care se potrivesc acestor noi vane cu sfera pot fi folosite intr-un mediu ambiant cu temperatura intre -32°C si 55°C. Sunt echipate cu protectie la suprasarcina si (pe unele modele) o functie de protectie impotriva erorilor si ofera un mecanism de desprindere rapida cu cleme pentru instalarea vanei/servomotorului. Depinzand de model, folosesc o tensiune de alimentare de 230V c.a. sau 24V c.a./c.c. si permit control in 2 sau 3 puncte precum si 0......10V. Eticheta, lungimea cablului, tipul cablului si sistemul de conectare pot fi personalizate in functie de cerinte.
Prin adaugarea in gama sa de produse a vanei cu sfera si cu filet exterior, Siemens ofera o gama cuprinzatoare care contine vane de control cu sfera, vane de inchidere/deschidere cu sfera, vane de comutare cu filet interior si exterior cu sfera. Valorile foarte bine gradate Kvs impreuna cu o larga selectie de servomotoare care se potrivesc asigura functionarea optima a sistemelor si ofera clientilor combinatia de vana cu robinet/servomotor potrivite pentru orice aplicatie cu circuit inchis al sistemelor de apa calda sau rece.

Instrumente de proiectare pentru vanele si servomotoarele Acvatix

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video