SYSCOM 18 aduce in Romania convertorul de semnal IFC050 pentru debitmetre electromagnetice, produs de KROHNE

119 vizualizari
syscom Krohne
Distribuie pe

Liderul global in producerea si livrarea de solutii pe piata instrumentatiei din procesele industriale, compania Krohne, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, aduc pe piata romaneasca modelul IFC050 de convertor de semnal pentru debitmetre electromagnetice. IFC050 a fost special proiectat pentru masurari in diferite tipuri de aplicatii pentru apa. 

„In combinatie cu senzorii de debit, este alegerea ideala pentru masurarea debitelor fluidelor conductive. Semnalele de iesire reprezinta valorile masurate pentru debit volumetric, viteza fluidului, conductivitate, debit masic (la densitate constanta), temperatura bobinei senzorului de masurare. Folosit pentru industria apei si a apei menajere, dar si pentru incalzire, ventilare si aer conditionat (HVAC), agricultura si metalurgie, IFC050 este un produs ale carui costuri sunt accesibile”, declara reprezentantii Syscom 18.

Convertorul are o iesire activa de puls pentru un sistem simplu (de exemplu, activarea unui counter mecanic) si prezinta comunicatie RS485 Modbus pentru un sistem procesare date. IFC050 ofera posibilitatea extra-izolarii compartimentului electronic si a carcasei pentru performante ridicate in zone cu umiditate extrema si posibilitate de inundare.

Datorita conceptului modular, convertorul de semnal IFC050 se poate combina cu senzorii de masurare Optiflux1000, Optiflux2000 si Waterflux3000. Folosit in aplicatii precum tratamentul apei si apei menajere, in retele de distributie apa, instalatii de irigare si extractie apa, convertorul are mai multe tipuri de iesiri disponibile: iesire in curent (incl. HART®), iesire de puls/frecventa activa, iesire de stare si Modbus.
Operarea este de tip intuitiv cu taste, instalarea si pornirea sunt simple, iar conversia semnalului are loc extrem de rapid. Toate versiunile sunt disponibile cu si fara display grafic iluminat. Exista diferite posibilitati de montare, precum si diverse limbaje de operare in varianta standard. Convertorul respecta toate standardele de calitate, fiind testat si certificat pentru umiditate si vibratii.


Despre KROHNE:
KROHNE este un furnizor de servicii complete, tehnologii de proces si sisteme de masura pentru indicatori precum debit, debit masic, nivel, presiune, temperatura, oferind totodata si servicii de analiza a acestor procese industriale. Fondata in 1921, compania are sediul la Duisbourg in Germania. Are peste 2.700 de anagajati in intreaga lume, fiind prezenta pe toate continentele. Compania este sinonima cu inovatia si calitatea produselor, KROHNE fiind lider in tehnologiile de masura pentru procesele industriale cele mai diverse.

Despre Syscom 18:
Infiintata in 1991, Syscom 18 este o companie recunoscuta pe piata de automatizari si sisteme de masura din Romania. Companie distribuitoare, producatoare, furnizoare de servicii „la cheie” si integrator de sistem totodata, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului si continua sa livreze echipamente de inalta calitate, instalatii sau sisteme catre mai bine de 800 de clienti in Romania, Siria, Bulgaria, Kazahstan, Iordania, Ungaria, Iran, Iraq, Bahrain si Algeria.

www.syscom.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video