Aerteknika

SYSCOM 18 aduce in Romania convertorul de semnal IFC050 pentru debitmetre electromagnetice, produs de KROHNE

syscom Krohne
vizualizari

Liderul global in producerea si livrarea de solutii pe piata instrumentatiei din procesele industriale, compania Krohne, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, aduc pe piata romaneasca modelul IFC050 de convertor de semnal pentru debitmetre electromagnetice. IFC050 a fost special proiectat pentru masurari in diferite tipuri de aplicatii pentru apa. 

„In combinatie cu senzorii de debit, este alegerea ideala pentru masurarea debitelor fluidelor conductive. Semnalele de iesire reprezinta valorile masurate pentru debit volumetric, viteza fluidului, conductivitate, debit masic (la densitate constanta), temperatura bobinei senzorului de masurare. Folosit pentru industria apei si a apei menajere, dar si pentru incalzire, ventilare si aer conditionat (HVAC), agricultura si metalurgie, IFC050 este un produs ale carui costuri sunt accesibile”, declara reprezentantii Syscom 18.

Convertorul are o iesire activa de puls pentru un sistem simplu (de exemplu, activarea unui counter mecanic) si prezinta comunicatie RS485 Modbus pentru un sistem procesare date. IFC050 ofera posibilitatea extra-izolarii compartimentului electronic si a carcasei pentru performante ridicate in zone cu umiditate extrema si posibilitate de inundare.

Datorita conceptului modular, convertorul de semnal IFC050 se poate combina cu senzorii de masurare Optiflux1000, Optiflux2000 si Waterflux3000. Folosit in aplicatii precum tratamentul apei si apei menajere, in retele de distributie apa, instalatii de irigare si extractie apa, convertorul are mai multe tipuri de iesiri disponibile: iesire in curent (incl. HART®), iesire de puls/frecventa activa, iesire de stare si Modbus.
Operarea este de tip intuitiv cu taste, instalarea si pornirea sunt simple, iar conversia semnalului are loc extrem de rapid. Toate versiunile sunt disponibile cu si fara display grafic iluminat. Exista diferite posibilitati de montare, precum si diverse limbaje de operare in varianta standard. Convertorul respecta toate standardele de calitate, fiind testat si certificat pentru umiditate si vibratii.


Despre KROHNE:
KROHNE este un furnizor de servicii complete, tehnologii de proces si sisteme de masura pentru indicatori precum debit, debit masic, nivel, presiune, temperatura, oferind totodata si servicii de analiza a acestor procese industriale. Fondata in 1921, compania are sediul la Duisbourg in Germania. Are peste 2.700 de anagajati in intreaga lume, fiind prezenta pe toate continentele. Compania este sinonima cu inovatia si calitatea produselor, KROHNE fiind lider in tehnologiile de masura pentru procesele industriale cele mai diverse.

Despre Syscom 18:
Infiintata in 1991, Syscom 18 este o companie recunoscuta pe piata de automatizari si sisteme de masura din Romania. Companie distribuitoare, producatoare, furnizoare de servicii „la cheie” si integrator de sistem totodata, Syscom 18 a livrat de-a lungul timpului si continua sa livreze echipamente de inalta calitate, instalatii sau sisteme catre mai bine de 800 de clienti in Romania, Siria, Bulgaria, Kazahstan, Iordania, Ungaria, Iran, Iraq, Bahrain si Algeria.

www.syscom.ro

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019