Tehnologii inovatoare la WATER SOFIA 2013

76 vizualizari
water sofia 2013
Distribuie pe

Tehnologii inovatoare si eficiente de purificare a apei potabile si a apei reziduale, extractia apei si furnizarea apei, analiza, reglementarea si controlul resurselor de apa, echipamente moderne si dispozitive dedicate sectorului apei, toate acestea vor fi expuse la expozitia specializata de talie internationala Water Sofia.

Bulgarreklama Agency, in colaborare cu Bulgarian Water Association (BWA) si WASSER BERLIN Agency, vor organiza cea de-a saptea editie a expozitiei specializate WATER SOFIA care va avea loc in perioada 29-31 mai 2013.

Si anul acesta, expozitia va fi locul de demonstratii din partea companiilor bulgare si straine a celor mai inovatoare solutii din acest sector si care contribuie astfel la dezvoltarea industriei apei. Exponate si tehnologii noi si interesante vor fi prezentate de companie de renume, precum Wilo Bulgaria, Prostream, Almex, Saint-Gobain Construction Products Bulgaria, Hawle Armaturen, EnviroChemie Bulgaria, si multi altii. Expozitia va cuprinde standuri comune a companiilor din Austria si Republica Ceha.

Pe durata expozitiei, asociatia bulgara din domeniul apei (Bulgarian Water Association - BWA), va organiza cea de-a 5-a editie a Conferintei Internationale BULAQUA. Tema acesteia va fi “Prioritati de investitii in sectorul apei din Bulgaria”, punand accent pe strategia de management si dezvoltare a acestei industrii in Bulgaria. Se vor discuta Planurile Regionale si parametrii proiectelor viitoare in cadrul Programului Operational Mediu 2014-2020. Atentie speciala se va acorda constructiei si exploatarii barajelor. La BULAQUA se vor discuta aspectele problematice legate de rata mare a pierderilor de apa - anul trecut insumand mai mult de 60%, precum si programe de solutii la aceasta problema.
Din dorinta de a acoperi complet participarea fiecarui expozant in parte, organizatorii au efectuat video-interviuri cu reprezentanti ai companiilor, care au drept scop promovarea si atragerea interesului pentru noutatile expuse la WATER SOFIA. Acestea vor avea loc si vor fi difuzate intr-o zona speciala a expozitiei, „Media Zone”, dupa un program dinainte stabilit. Interviurile vor fi apoi disponibile si pe You Tube sau online, pe site-ul centrul expozitional Inter Expo Center. Concomitent va avea loc cea de-a 42-a editie a BULCONTROLA, expozitie internationala dedicata aparaturii de masura si control.

H.E. Pavel Vacek, Ambasadorul Republicii Cehe la Bulgaria va lua parte la ceremonia de deschidere a expozitiilor BULAQUA si WATER SOFIA 
Ministerul Economiei si Comertului al Republicii Cehe precum si 10 companii cehesti majore vor fi prezente cadrul unui stand comun pe durata expozitiei. 

ASIO se numara printre expozantii la WATER SOFIA, care se ocupa cu activitati de talie internationala in domeniul dezvoltarii si proiectarii, productiei, livrarii si instalatiilor de tratare si epurare a apelor uzate (menajere si industriale), echipamente de conditionare a apei si tehnologii de tratare a emisiilor de gaze. Compania va prezenta o gama larga de produse pentru tratarea apei uzate, pentru diverse ramuri ale industriei, amplasamente, case, spitale.
Una dintre companiile de top din Republica Ceha, ENVI-PUR, va prezenta echipamente si tehnologii pentru tratarea si purificarea apelor reziduale, a apei potabile, apei de proces si aerului poluat. 

VAE CONTROLS va prezenta sisteme de inalta tehnologie pentru managementul retelelor de alimentare cu apa, a statiilor de epurare apa uzata si terminale pentru carburanti. Vizitatorii se vor putea familiariza cu sistemul de telemetrie SCX SCADA WAMAS dezvoltat special pentru companiile din domeniul apei, care permite crearea de centre regionale de control pentru a controla sistemele de alimentare cu apa pentru sistemele de apa potabila si de canalizare. Principalele avantaje ale sistemului sunt fiabilitatea si accesul liber, care permite utilizatorilor sa efectueze independent propria intretinere, reconfigurare si extindere.

ECOFLUID va prezenta o noua metoda de separare a namolului biologic activ si a namolului chimic din apa tratata, cunoscuta drept USBF (flux ascendent). Aceasta tehnologie face posibila concentrarea tuturor proceselor (denitrificare, activare si/sau coagulare si separare) intr-un singur rezervor, indiferent daca recipientul este circular, dreptunghiular sau de diferite adancimi. Tehnologia USBF poate fi utilizata la tratarea apelor reziduale municipale si industriale, fie de suprafata sau apa freatica, apa potabila sau instalatii industriale, etc.

ELIS PLZEN, producator de debitmetre ultrasonice si cu inductie, va prezenta cele mai bune produse ale sale, precum si cele destinate apei industriale, industriei energetice, chimice si alimentare. Compania a licentiat un know-how propriu, protejat prin mai multe brevete.

Companiile cehesti vor oferi o gama si mai larga de produse noi pentru sisteme de instalatii sanitare, extractiei apei, de purificare si tratare a apelor reziduale, controlul poluarii apelor subterane, a apelor curgatoare, si multe altele.

Informatii despre eveniment sunt disponibile pe retelele sciale Facebook, LinkedIN si YouTube
www.watersofia.com 


Innovative technologies in water sector 
Innovative and efficient technologies for purification of drinking water and wastewater, water extraction and supply ,analysis, regulation and control of water resources, modern equipment and facilities for water sector, will be demonstrated during Water Sofia international specialized exhibition.
Bulgarreklama Agency, in cooperation with Bulgarian Water Association (BWA) and WASSER BERLIN Agency, will organise for the seventh consecutive year the WATER SOFIA specialised exhibition (29-31 May 2013).
This year too, the event will become a field of efficient demonstration of Bulgarian and foreign companies showcasing innovative solutions in this sector, thus contributing to the development of the water industry. New, interesting exhibits and technologies will be presented by well-known companies,such as "Wilo Bulgaria", "Prostream", "Almex", "Saint-Gobain Construction Products Bulgaria", "Hawle Armaturen", "EnviroChemie Bulgaria" and more.
The WATER SOFIA specialized exhibition will feature collective representation of companies from Austria and the Czech Republic.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video