BUILDING HOME – International Good Living Forum 2019

BUILDING HOME – International Good Living Forum
Country
Romania
City
Bucharest
Location
Hotel Radisson Blu, Bucharest

Building Home - Feel Like Home este tema primei ediții Building Home - International Good Living Forum, care va avea loc pe 11 aprilie la Radisson Blu Hotel din București.

Axa tematică Building Home este Good Living - Fine Living - Smart Living. Forum internațional despre locuire, Building Home va reuni într-un concept inedit la București peste 250 de investitori și dezvoltatori din domeniul rezidențial, constructori, arhitecți, designeri de interior, manageri de proiecte, consultanți și companii cu soluții pentru proiectele rezidențiale.

Prima ediție Building Home, forum internațional despre buna locuire, va reuni într-un concept inedit la București, pe 11 aprilie 2019, arhitecți, designeri de interior, proprietari de case, investitori și dezvoltatori din domeniul rezidențial, companii cu soluții. Building Home promovează cele mai bune proiecte de case din România și din Europa.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți aici: https://instalnews.ro/zona-constructiilor/building-home-bucharest-2019

Organizer

Un proiect creat de BORO PR & COMMUNICATION

email: office@borocommunication.ro

tel: 004-0332-408-323