novapex

 

13.000 de copaci plantati de Daikin Romania impaduresc 4 hectare de teren degradat

Daikin plantare copaci
vizualizari

Ca rezultat al campaniei de responsabilitate socială “Plantăm Aer”, echipa Daikin, formată din angajați, parteneri, clienți și voluntari, a contribuit la îmbunătățirea calității aerului, plantând 13.000 de copaci, în nouă județe din țară. Acțiunile de plantare s-au desfășurat în 18 și 25 noiembrie, cu ocazia Zilelor Împăduririi Naționale cu ajutorul Voluntarilor, organizate de Plantăm Fapte Bune în România. Astfel, Daikin a plantat câte un copac pentru fiecare aparat de aer condiționat vândut în perioada 5 iunie – 15 septembrie 2017.

“A venit momentul să punem în practică rezultatele campaniei «Plantăm Aer». Chiar dacă efectele acestei acțiuni vor fi mai vizibile în timp, ne bucurăm că am reușit să ne implicăm în dezdaikinvoltarea, refacerea sau extinderea suprafețelor de pădure și implicit, că am făcut încă un pas spre un viitor cu aer mai curat. Mulțumim tuturor membrilor echipei - angajați și dealeri Daikin, dar și zecilor de clienți și voluntari – care au făcut posibilă plantarea unui număr impresionant de puieți în cele nouă județe din țară. Cu ajutorul lor, 4 hectare de teren degradat vor deveni surse de oxigen pentru generațiile următoare și vor contribui la menținerea echilibrului ecologic. Entuziasmul și implicarea lor în acțiunile de anul acesta ne dau încrederea că și în viitor ne vom bucura de o susținere importantă în demersurile de protejare a mediului înconjurător”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

„Campania realizată împreună cu Daikin este, fără îndoială, cea mai bună definiție a implicării și a solidarității pentru o cauză de mediu. Sprijinul finanaciar, dublat de munca angajaților, partenerilor și clienților Daikin care ne-au dedicat zile prețioase din viața lor, ne determină să fim recunoscători și să ne dorim să îi avem alături pe termen lung”, a adăugat Simona Camburu, coordonator fundraising PFBro.

Pe 18 noiembrie voluntarii Daikin au plantat puieți forestieri de pin, gladiță, salcâm și cer, contribuind astfel la împădurirea terenurilor degradate din localitățile Sînmihaiu Român (jud. Timiș), Vladimir (jud. Gorj), Moinești (jud. Bacău) și Peștera (jud. Constanța). Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, acțiunile de plantare din celelalte cinci județe au fost reprogramate pentru data de 25 noiembrie. Astfel, sâmbăta trecută, puieți de salcie albă, plop, frasin, ulm, stejar și mojdrean au prins rădăcini în localitățile Jegălia (jud. Călărași), Armășești (jud. Ialomița), Cozieni (jud. Buzău), Grecești (jud. Dolj) și Călugăreni (jud. Giurgiu) cu ajutorul voluntarilor Daikin.

În total, acțiunile de împădurire desfășurate de Plantăm Fapte Bune în România au acoperit o suprafață de 26 de hectare și au vizat reducerea riscului de alunecări de teren, împiedicarea procesului de erozione, diminuarea poluării, îmbunătățirea calității solului și mai ales a aerului.

Pentru angajații și partenerii Daikin este al doilea an consecutiv în care au demonstrat ce înseamnă comportamentul eco-responsabil, participând ca voluntari în ample acțiuni de plantare. De altfel, strategia companiei pentru anul 2018 vizează continuarea acțiunilor cu impact asupra mediului înconjurător și societății, mizând tot mai mult pe implicarea publicului larg în campaniile de responsabilitate socială.

www.daikin.ro

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:19020
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 11.06.2021