Aerteknika

Campania de reciclare Recolamp continua si in 2018!

campanie Recolamp becuri
vizualizari

Campanie Recolamp pentru electricieni: „Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castigi garantat premii!”

Colectează becurile economice, LED-urile sau tuburile fluorescente arse, reciclează-le și câștigă garantat premii!
Recolamp susţine şi promovează un mod responsabil de a gestiona deşeurile provenite din surse de iluminat şi vrea să îi implice şi pe specialiştii în domeniu – electricienii şi magazinele de produse electrice din România. Gestul de a colecta selectiv deşeurile, de a contribui la păstrarea unui mediu curat şi de a ajuta la reciclarea a cât mai multor becuri şi neoane arse, tinde să devină o obişnuinţă pentru toţi, iar împreună putem duce mai departe mesajul pentru un mediu curat, nepoluat.

Campanie disponibilă în perioada 02 aprilie – 31 decembrie 2018, în magazinele partenere, în limita stocului de premii garantate:
-Șurubelniță electrică Bosch PSR 1080LI – 200 bucăți;
-Nivelă profesională magnetică DUPU- 300 bucăți.

Valoarea totală a premiilor este de 72.187,8 Ron (TVA inclus). Regulamentul campaniei și harta magazinelor participante, le găsiți pe: campanieelectricieni.recolamp.ro

Asociația Recolamp, organizaţie non-profit, fondată în anul 2007 de către General Electric Hungary Kft., Ledvance GMBH şi Philips Lighting România, a colectat și reciclat în 2017 peste 946 de tone de deșeuri de echipamente de iluminat, reprezentând o implicare foarte bună a participanților la campania de reciclare.

În 2017, Recolamp a reprezentat 189 de producători/importatori de echipamente de ilumiat, cărora le-a preluat responsabilitatea legală cu privire la gestionarea deșeurilor din echipamentele electrice și electronice puse pe piață - categoria 5, conform clasificării din OUG 5/2015. În numele participanților săi, Asociația a colectat 946 de tone de deșeuri din surse și corpuri de iluminat.

"Această nouă ediție a campaniei pentru electricieni, persoane fizice, pe care Asociația Recolamp o desfășoară la nivel național, ne-a demonstrat că oamenii își doresc să se implice în campania de reciclare, numărul de deșeuri de echipamente de iluminat ajungând la 946 de tone. De aceea, începem o nouă etapă de reciclare. Până la 31.12.2018 avem un număr de 500 de premii pe care le vom da primelor persoane care colectează și predau în magazinele partenere deșeurile de surse de lumină. Astfel, pentru 100 de bucăți lămpi, primii  300 electricieni vor primi garantat o nivelă profesionlă magnetică, iar pentru 500 bucăți de lămpi, avem pregătite 200 de șurubelnițe electrice de cea mai bună calitate." afirmă Directorul de Marketing al Asociației Recolamp, Anca Lupusavei.

De asemenea, în continuare, orice instituție de stat sau privată din România poate avea acces gratuit la sistemul de colectare gestionat de Recolamp, pentru a preda deșeurile de echipamente de iluminat generate din activitatea proprie, respectându-și tototdată și obligațiile legale de mediu ce îi revin. Mai multe informații pot fi găsite  pe site-ul Asociației - www.recolamp.ro - sau la numărul de telefon 0800-888.666, care poate fi apelat gratuit pentru a solicita recipiente de colectare sau ridicarea deșeurilor.

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
Lazar Gheorghe

Vă rog să îmi trimiteți o adresa unde se pot recicla neoane în județul. Cluj pe adresa tiberiu_ing@yahoo.es . Mulțumesc

Permalink

Nume
admin

În municipiul Cluj-Napoca funcționează 2 noi aparate de colectare a deșeurilor reciclabile stații "Sigurec Public", - Una dintre aceste stații este amplasată în cartierul Mănăștur în zona Pieței Flora, iar cealaltă este amplasată în cartierul Zorilor, la intrarea de la Piața Zorilor. Aici se pot recicla deșeuri de ambalaje (hârtie, plastic, metal, sticlă), deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), baterii și acumulatori.

Permalink

Nume
admin

Magazinele participante la campania Recolamp, din Cluj, sunt:
Arc Electronic - Magazin Cluj-Napoca Calea Baciului, nr. 87, Cluj-Napoca
Brio Electric Str. Oradiei, nr. 15-17, Cluj-Napoca
Dablerom Str. Principala, nr. 10D, Valcele
Electroglobal Str. Taietura Turcului, nr. 47/16N, Cluj-Napoca
Levirom Str. Traian Vuia, nr. 141C, Cluj-Napoca
Neon Lighting Magazin Cluj-Napoca Str. Paris, nr. 78, Cluj-Napoca
Pragmatic TCV - Magazin "Horea" Str Horea 78, Cluj-Napoca
Pragmatic TCV - Magazin "Ion Mester" Str Ion Mester 10-12, Cluj-Napoca
Pragmatic TCV - Magazin "Plevnei" Str Plevnei 18-20, Cluj-Napoca
Vitacom- Magazin Cluj Str Iuliu Maniu 5, Cluj-Napoca

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019