Aparatul de aer conditionat Wind-free si cu WI-FI de la Samsung a fost lansat in Europa

365 vizualizari
Samsung
Distribuie pe

Samsung a lansata o serie de aparate de aer conditionat care nu fac vant (Wind-Free) si care se pot conecta la reteaua WI-FI pentru a fi controlat de la distanta (cu ajutorul unui smartphone), si anume modelul Samsung AR9500M care poate fi montat pe perete.

Wind-Free Cooling este o tehnologie dezvoltata de Samsung care elimina disconfortul creat de curentii de aer rece. Eliminarea disconfortului se obtine prin dispersarea usoara a aerului rece prin cele 21.000 de orificii, permitand astfel aerului sa se deplaseze mult mai incet, cu viteze mai mici de 0,15m / s. in timpul verii, AR9500M scade temperaturile foarte repede in modul de racire rapida – Fast Cooling Mode, iar apoi, cand temperatura dorita este atinsa, se muta automat pe functia Wind-FreeTM Cooling Mode. In plus, acest sistem de racire in 2 pasi este capabil sa scada consumul de energie cu pana la 72%.

Ambele performante se datoreaza tehnologiei POWERboost si sistemului revolutionar Digital Inverter 8-Pole (Inverter Digital de 8 Poli) de la Samsung. Motorul de 8 poli, care are 8 magneti in loc de 4, genereaza mai putine fluctuatii ale cuplului, astfel incat este necesara, per total, mai putina energie. Tehnologia POWERboost scurteaza timpul necesar unui compresor sa ajunga la frecventa maxima de Hertzi.
Arhitectura triunghiulara a aparatului AR9500M, care are o structura de alimentare imbunatatita si mai larga, permite unei cantitati mai mari de aer sa fie aspirata dintr-o data, in timp ce latimea optima si unghiul de evacuare, lamele suplimentare si ventilatorul cu 22% mai mare decat la modelele precedente, asigura racirea rapida si eficienta, pe o suprafata mai mare, reusind astfel sa ajunga in fiecare colt al camerei.

Modelul AR9500M are Wi-Fi si poate fi controlat de oriunde, printr-un smartphone si prin aplicatia Smart Home de la Samsung. Utilizatorii pot regla de la distanta temperatura, pot ajusta setarile, pot primi actualizari in timp real cu privire la modul in care functioneaza aparatul lor de aer conditionat, pot monitoriza consumul zilnic de energie, pot gasi solutii de depanare atunci cand este nevoie de o reparatie si isi pot sincroniza mai multe dispozitive inteligente cu aparatul lor.

La evenimentul de lansare de la Milano, Samsung Electronics a subliniat intentia sa de a-si extinde afacerea din domeniul aerului conditionat in Europa.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video