novapex

 

Aparatul de aer conditionat Wind-free si cu WI-FI de la Samsung a fost lansat in Europa

Samsung
vizualizari

Samsung a lansata o serie de aparate de aer conditionat care nu fac vant (Wind-Free) si care se pot conecta la reteaua WI-FI pentru a fi controlat de la distanta (cu ajutorul unui smartphone), si anume modelul Samsung AR9500M care poate fi montat pe perete.

Wind-Free Cooling este o tehnologie dezvoltata de Samsung care elimina disconfortul creat de curentii de aer rece. Eliminarea disconfortului se obtine prin dispersarea usoara a aerului rece prin cele 21.000 de orificii, permitand astfel aerului sa se deplaseze mult mai incet, cu viteze mai mici de 0,15m / s. in timpul verii, AR9500M scade temperaturile foarte repede in modul de racire rapida – Fast Cooling Mode, iar apoi, cand temperatura dorita este atinsa, se muta automat pe functia Wind-FreeTM Cooling Mode. In plus, acest sistem de racire in 2 pasi este capabil sa scada consumul de energie cu pana la 72%.

Ambele performante se datoreaza tehnologiei POWERboost si sistemului revolutionar Digital Inverter 8-Pole (Inverter Digital de 8 Poli) de la Samsung. Motorul de 8 poli, care are 8 magneti in loc de 4, genereaza mai putine fluctuatii ale cuplului, astfel incat este necesara, per total, mai putina energie. Tehnologia POWERboost scurteaza timpul necesar unui compresor sa ajunga la frecventa maxima de Hertzi.
Arhitectura triunghiulara a aparatului AR9500M, care are o structura de alimentare imbunatatita si mai larga, permite unei cantitati mai mari de aer sa fie aspirata dintr-o data, in timp ce latimea optima si unghiul de evacuare, lamele suplimentare si ventilatorul cu 22% mai mare decat la modelele precedente, asigura racirea rapida si eficienta, pe o suprafata mai mare, reusind astfel sa ajunga in fiecare colt al camerei.

Modelul AR9500M are Wi-Fi si poate fi controlat de oriunde, printr-un smartphone si prin aplicatia Smart Home de la Samsung. Utilizatorii pot regla de la distanta temperatura, pot ajusta setarile, pot primi actualizari in timp real cu privire la modul in care functioneaza aparatul lor de aer conditionat, pot monitoriza consumul zilnic de energie, pot gasi solutii de depanare atunci cand este nevoie de o reparatie si isi pot sincroniza mai multe dispozitive inteligente cu aparatul lor.

La evenimentul de lansare de la Milano, Samsung Electronics a subliniat intentia sa de a-si extinde afacerea din domeniul aerului conditionat in Europa.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019