Aerteknika

Chiller-ele Carrier acum disponibile cu solutii de refrigerare care incalzesc mai putin clima

carrier
vizualizari

logo carrier

 

 

Carrier anunță că chillerele sale cu răcire pe apă AquaEdge® 19XR cu compresor centrifugal și 23XR cu ventilator, precum și chillerele AquaForce® cu răcire pe aer 30XV cu ventilator funcționează atât pe refrigerantul R-134a cât și pe refrigeranții cu GWP mai mic R450A și HFO-513A.

carrier_racitoareCa parte a angajamentului lui Carrier Europe de a sprijini tendința fabricării de agenți frigorifici cu efect mai scăzut asupra încălzirii globale, chillerele cu compresor centrifugal cu răcire pe apă Carrier AquaEdge® 19XR, chillerele cu răcire pe apă cu ventilator 23XR și chillerele AquaForce® 30KA/XA/XB cu răcire pe aer cu ventilator și 30XW/HX cu răcire pe apă cu ventilator pot fi utilizate atât cu opțiunea R-134a cât și cu opțiunile cu potențial scăzut de încălzire globală (GWP global warming protection), inclusiv cu HFOs și amestecuri ca R450A și R513A.

Carrier, lider mondial în soluțiile de încălzire, climatizare și refrigerare de înaltă tehnologie, face parte din UTC Climate, Controls & Security, o unitate a companiei United Technologies Corp (NYSE: UTX).

"Clienții noștri se bazează pe Carrier pentru calitate, fiabilitate și previzibilitate și vor fi bucuroși să știe că chillerele noastre cu răcire pe apă AquaEdge 19XR și 23XR împreună cu chillerele cu răcire pe aer AquaForce 30KA / XA / XB și chillerele cu răcire pe apă 30XW / HX pot realiza trecerea de la R-134a la opțiunile cu GWP mai mic, inclusiv HFOs și amestecuri ca R450A și R513A, și că în același timp urmărim dezvoltarea altor alternative de răcire cu efect scăzut asupra încălzirii globale", a declarat Fabrice Denninger, Senior Director, Sales, Service & Marketing Europe.

"Credem că R-134a va continua să ofere cea mai bună combinație de disponibilitate, cost, performanță și siguranță mulți ani de aici înainte. Abilitatea de a adapta chillerele noastre R-134a la alți agenți frigorifici oferă proprietarilor și managerilor de facilități opțiuni și mai mari, care asigură întreaga durată de viață a acestui chiller", a adăugat Fabrice Denninger.

 

Pentru mai multe informații despre chillerele Carrier, vă rugăm să contactați expertul local Carrier sau să vizitați: carrier.com/commercial

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare