Compania Marelvi preia divizia de aparate frigorifice Liebherr de uz comercial

82 vizualizari
Marelvi
Distribuie pe

Incepand cu 1 iulie 2016, compania Marelvi a preluat divizia comerciala a producatorului de aparate frigorifice Liebherr, devenind astfel singurul importator si distribuitor de aparatura frigorifica Liebherr din Romania.

Inca din 2008, compania importa si distribuie aparate frigorifice Liebherr de uz casnic pe piata romaneasca, aducand in casele romanilor calitatea celor mai avansate tehnologii in materie de racire alimentara. In prezent, Liebherr si-a consolidat cota de piata in domeniul produselor frigorifice premium si a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din Romania.

Incepand cu luna iulie a acestui an, Marelvi isi completeaza oferta comerciala Liebherr si cu portofoliul de aparate frigorifice profesionale, care include o gama larga de produse din industria hoteliera si catering, retail alimentar, brutarii si patiserii, laboratoare de cercetare, industria bauturilor, alimente congelate si inghetata.

”Parteneriatul stabil pe care-l avem cu Liebherr inca din 2008 ne-a confirmat ca succesul nu poate veni decat din colaborarile intre profesionisti. Acest lucru ne-a determinat sa ducem aceasta colaborare la un alt nivel, prin preluarea diviziei comerciale. In contextul extinderii acestui parteneriat, putem acum veni si in intampinarea micilor si marilor afaceri din industria alimentara, hoteliera, de cercetare si farmaceutica din Romania, furnizandu-le produse si tehnica frigorifica profesionala de ultima generatie, la cele mai inalte standarde de calitate”, a declarat Dumitru Mihalescul, proprietarul Marelvi.

Aparatele frigorifice pentru uz comercial Liebherr se evidentiaza printr-o operare facila si in deplina siguranta, calitate premium a componentelor utilizate, tehnologie inovatoare cu sisteme de racire profesionale si eficiente si un design atractiv si robust.
Liebherr ofera acum si in Romania o gama larga de produse din industria hoteliera si catering, retail alimentar, brutarii si patiserii, laboratoare de cercetare, industria bauturilor, alimente congelate si inghetata. Echipamentele sunt concepute pentru a fi integrate intr-un concept HACCP si indeplinesc cerintele unui plan de igiena alimentara optim.Ca si in cazul aparatelor de uz casnic, echipamentele comerciale se remarca prin consumul de energie foarte redus si o eficienta maxima.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video