Daikin lanseaza un nou aparat de aer conditionat din gama premium: Stylish - elegant la exterior, inteligent in interior

248 vizualizari
Daikin Stylish
Distribuie pe

Daikin_logo

Îmbinând inovația și creativitatea, Daikin completează gama BLUEVOLUTION cu o nouă unitate de aer condiționat de perete – Stylish. Cu un design sofisticat și funcții unice, noul sistem reprezintă echilbrul perfect între eleganță și performanță. Așa cum indică numele, Stylish completează orice interior prin aspectul discret, oferind, în același timp, cel mai înalt nivel de confort și eficiență de top.

Eficiență maximă

Stylish furnizează cea mai ridicată eficiență din categoria design și atinge performanțe energetice ale clasei A+++ în încălzire și răcire. Datorită componentelor sale complet reproiectate, Stylish este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer condiționat de pe piață. În plus, agentul frigorific R-32 garantează o eficiență energetică ridicată și un impact scăzut asupra mediului.

Design inteligent și eficient

Măsurând numai 798 (l) x 189 (a) x 295 (î) mm, Stylish își menține farmecul discret, fiind cea mai subțire și compactă unitate interioară din segmentul său. Modelul este disponibil în trei variante de culoare: alb, argintiu și negru. Atunci când aparatul este pornit, panoul de protecție se deplasează paralel cu unitatea, menținând aspectul elegant și îmbunătățind eficiența sistemului. În plus, colțurile rotunjite completează estetica unității.

Daikin Stylish

Detalii despre interiorul Stylish și tehnologiile integrate

Stylish utilizează un ventilator de concepție nouă pentru a optimiza jetul de aer, asigurând astfel, o eficiență energetică ridicată la un nivel de zgomot redus.

Pentru a atinge eficiența energetică de top, Daikin a proiectat un nou ventilator, care funcționează eficient în unitatea Stylish de dimensiuni compacte. Împreună, ventilatorul și schimbătorul de căldură ating niveluri superioare ale performanței energetice, dar funcționează la un nivel al zgomotului imperceptibil pentru persoanele din încăpere.

Jet de aer optimizat pentru confort perfect

Stylish utilizează fante special proiectate pentru a crea efectul Coandă, optimizând jetul de aer pentru un climat confortabil. Prin folosirea acestora, un jet de aer mai concentrat permite o distribuție mai bună în întreaga cameră.Daikin Stylish

Noul sistem determină modelul jetului de aer în funcție de necesitățile spațiului, de încălzire sau de răcire. Astfel, când unitatea este în modul încălzire, două fante direcționează aerul în jos (jet de aer vertical), în timp ce, în modul răcire, fantele direcționează aerul în sus (jet de aer către plafon). Prin crearea acestor modele diferite, Stylish previne curenții de aer, asigurând o temperatură constantă și confortabilă.

Senzorul ochi de grilă menține stabilă temperatura din încăpere

Pentru a crea un climat și mai confortabil, Stylish utilizează un senzor ochi de grilă care detectează temperatura de suprafață a unei camere. După determinarea temperaturii, senzorul ochi de grilă distribuie uniform aerul în încăpere, înainte de a comuta la un model al jetului de aer care să direcționeze aerul cald sau rece în zonele în care este nevoie.

Confort sporit datorită controlului umidității

Confortul nu este determinat numai de calitatea sau temperatura aerului interior, ci și de umiditate. Stylish utilizează setări diferite pentru a regla automat ventilatorul și compresorul, astfel încât să atingă echilibrul perfect între temperatura și umiditatea din încăpere. Tehnologia Inverter este utilizată pentru a gestiona intensitatea răcirii și pentru a regla temperatura cu o abatere de cel mult 0,5 grade. În acest fel, se menține un nivel optim de umiditate și o temperatură plăcută.

Aer proaspăt și curat

Prin integrarea tehnologiei Flash Streamer, Stylish îndepărtează particulele, alergenii sau mirosurile neplăcute, furnizând în interior aer de cea mai bună calitate.

Control inteligent și facil

Cu Online Controller ca dotare standard, seria Stylish poate fi controlată cu ușurință de pe smartphone sau tabletă, oricând și de oriunde. Pentru crearea climatului perfect de acasă e nevoie doar de o conexiune WLAN și de aplicația gratuită Daikin Online Controller, prin intermediul căreia se poate seta, programa și monitoriza sistemul Stylish.

Mai multe informații despre Daikin Stylish sunt disponibile pe www.daikin-stylish.eu/ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video