Aerteknika

Danfoss Refrigerant Week 2017 - 18-22 Septembrie - cautam impreuna solutiile viitorului pentru provocarile din domeniul refrigerarii

Refrigerant Week
vizualizari


În zilele noastre, refrigeranții sunt o necesitate și utilizarea lor are un impact major asupra lumii. Unele din soluțiile adoptate în trecut, au în prezent consecințe asupra mediul înconjurător. De aceea, este imperativ să dezvoltăm acum soluții care să minimizeze impactul asupra mediului, atât în prezent, cât și în viitor.

În contextul global al modificării cerințelor pentru agenți frigorifici, Danfoss organizează campania “Refrigerant Week”, care vine în sprijinul personalului tehnic din industria Refrigerării și Aerului Condiționat. În România, săptămâna 18-22 septembrie va fi dedicată activităților online, întâlnirilor și experiențelor menite să ajute profesioniștii HVAC-R și persoanele de decizie să înțeleagă impactul global și local al modificărilor privind agenții frigorifici.

În cadrul “Refrigerant Week” puteți să vă întâlniți cu reprezentanții și partenerii locali Danfoss în trei locații diferite din țară. Întâlnirile sunt programate astfel:

• pe 18.09.2017 în București, la sediul Danfoss SRL
• pe 20.09.2017 în Cluj-Napoca, la sediul Sediul Beijer Ref Cluj
• pe 21.09.2017 intre 10:00 și 12:00 la Sediul Sildor Prod din Timișoara, iar apoi între orele 14:00 – 16:00 la Sediul Beijer Ref, Sat Chișoda.

Evenimentul se adresează tuturor instalatorilor și personalului tehnic din domeniul Refrigerării & Aerului Condiționat din România. Participanții la întâlniri vor putea afla mai multe despre cele mai importante modificări din domeniul agenților frigorifici. Dintre temele abordate, menționăm: “Retrofitul instalațiilor la noii agenți frigorifici”, “Retrofitul echipamentelor electronice – exerciții practice”, “Produse Danfoss pentru noii agenți frigorifici”, “Aplicații și recomandări care pot ajuta în activitățile zilnice”.

Numărul de locuri disponibile pentru fiecare sesiune este limitat, de aceea vă invităm să vă înregistrați online la: http://refrigerationandairconditioning.danfoss.ro/refrigeration-week-registration-forms/#/

Mai multe detalii despre eveniment, dar și despre noutățile din domeniul agenților frigorifici pot fi accesate pe platforma online pregătită de Danfoss: http://refrigerationandairconditioning.danfoss.ro/refrigerants/#/

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019