La MHI Air Convention 2017 a fost lansata noua linie de produse Mitsubishi Heavy Industries

126 vizualizari
MHI Air Convention
Distribuie pe

Bucuresti, Timisoara, Cluj

Altimex Pro International a organizat in lunile aprilie si mai 2017 evenimentul “MHI Air Convention” dedicat oraselor Bucuresti, Timisoara si Cluj, in scopul aprofundarii detaliilor de performanta si eficienta energetica al echipamentelor de climatizare deja consacrate pe piata din Romania, dar si pentru lansarea unei noi linii de produse Mitsubishi Heavy Industries (MHI) – Noile unitati interioare din Seria SRK ZS, cu un design elegant, functionalitati avansate si 3 variante de culori: alb pur, alb-negru si titan.

Actiunea s-a bucurat de prezenta partenerilor actuali, dar a avut succes si gratie interesului manifestat de invitatii noi, din domenii diverse de activitate: de la firme de instalatii, consultanti tehnici, pana la constructori si promotori de proiecte.

Pornind de la prezentarea istoricului companiei Mitsubishi Heavy Industries si continuand cu evidentierea celor peste 16 ani de activitate Altimex Pro International, participantii la evenimente au primit detaliile complete ale activitatii celor doua companii, impreuna cu descrierile diverselor game de produse pe care le promoveaza.

Sesiunile interactive au nascut dezbateri constructive - de natura tehnica - si au condus la schimburi interesante de impresii, exprimate, mai ales, de specialistii prezenti la eveniment din partea companiilor care beneficiaza de sistemele MHI, gratie colaborarii cu Altimex Pro International.

Cu o structura complexa a gamei de produse, pe baza de criterii stricte in ceea ce priveste standardele de calitate si eficienta al produselor proprii, Mitsubishi Heavy Industries activeaza in liga furnizorilor de top din domeniul sistemelor de climatizare, in lume si in Romania.

Evenimentul organizat in cele trei orase reprezinta o prima etapa din strategia de comunicare si marketing ce va fi implementata de Altimex Pro International pentru Mitsubishi Heavy Industries, in perioada urmatoare.

Multumim partenerilor nostri pentru participarea activa la reusita unui proiect ambitios de promovare profesionista a sistemelor HVAC de inalta calitate produse de MHI si ii asiguram de continuarea actiunilor similare in perioada imediat urmatoare si la care ne-ar face placere sa putem conta pe prezenta tuturor.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video