Lindab relocheaza si dezvolta Centrul one-stop-shop pentru produse de ventilatie din Floresti, Cluj

102 vizualizari
Lindab
Distribuie pe
• Lindab Ventilation Center invita instalatorii sa testeze gratuit instrumentele de montaj Smart Tools, in noua locatie.

Lindab dezvolta centrul one-stop-shop pentru produse de ventilatie din Cluj intr-o noua locatie, aflata in complexul logistic Coratim II, comuna Floresti - Cluj.
Inspirata de nevoile actuale ale firmelor de instalatii in ventilatii, gama de produse Lindab Ventilation Center a fost imbogatita cu peste 100 de articole astfel incat orice client sa gaseasca si sa poata echipa complet cu sistem de ventilatie un restaurant, o pizzerie, un magazin, o sala de fitness, o clinica medicala, o casa, un sediu de firma si orice alt obiectiv de marime medie sau mica.
Pe langa tubulaturi si fitinguri circulare de ventilatie, in centrul Lindab instalatorii vor gasi multe alte produse complementare: ventilatoare centrifugale in-line si de uz casnic, valve de aer, usi de vizitare, produse de sustinere a tubulaturilor, tubulatura flexibila si izolatie, scule pentru montaj, instrumente de masurare si testare a sistemului de ventilatie si a calitatii aerului, mastic, banda izolatoare etc.
Cea mai mare noutate cu care ne intampinam clientii in aceasta noua locatie este noua gama de instrumente inteligente de montaj, dezvoltate special de Lindab pentru instalatorii sistemelor de ventilatie. Pana la sfarsitul acestui an, toti instalatorii sunt invitati sa testeze gratuit produsele SMART TOOLS: platformele ergonomice de taiere a tubulaturilor de ventilatie SR Cutter si SR Roller si instrumentele de manipulat tubulaturile de diametre mari care reduc sarcina de lucru cu 15% si protejeaza sanatatea insalatorilor” spune András Mikó, Business Unit Manager – Lindab, Divizia Ventilatii.
O scurta previzualizare a modului de functionare a instrumentelor se gaseste accesand paginile de produs Ventilatii – Smart Tools de pe www.lindab.ro, sectiunea Specialisti sau pe Youtube astfel: SR Cutter, SR Roller, SR Handle, Leakage Tester.
Totodata, noul Lindab Ventilation Center are acum logistica necesara pentru a deveni un centru de training regional pentru Divizia Ventilatii, in care se vor derula programe de invatare si testare a diverselor sisteme de ventilatie pentru instalatorii si proiectantii specialisti HVAC din regiunea nord-vest a tarii. Doritorii sunt deja invitati sa participe la programele Lindab Academy care vor avea loc in Cluj, inscriindu-se pe www.lindab.ro.
Conceptul de bricolaj pentru ventilatii a fost dezvoltat cu precadere in tarile nordice, dar de-a lungul timpului conceptul a luat amploare la nivelul Grupului Lindab astfel ca astazi, Lindab detine peste 110 astfel de centre one-stop-shop in toata Europa. In Europa Centrala si de Est, Lindab Ventilation Center din Cluj dar si Constanta sunt singurele centre one-stop-shop dedicate produselor de ventilatie.


Despre Lindab Ventilatii
Lindab este lider mondial in productia si comercializarea sistemelor circulare de ventilatie. In Europa exista o retea consolidata de distributie prin sistemele de magazine one-stop-shop, retea din care face parte si Lindab Ventilation Center din Floresti-Cluj.
In 2011, Lindab a cumparat reteaua de magazine Elia Sarla din Franta, care are o prezenta puternica pe piata din sudul tarii si reteaua belgiana Airflux. De la achizitia din mai 2011 a distribuitorului belgian de produse de ventilatie Airflux, Lindab a dezvoltat un concept self-service-concept, complementar clasicei retele de one-stop-shop, numit Flexi Shop.
Flexi Shop este un concept inovativ, deschis 24/7, unde toate operatiunile logistice de ridicare si scanare a produselor se fac chiar de catre clienti, in centru neexistand nici un angajat.
In acest an, Lindab a deschis doua noi one-stop-shop-uri: in Bordeax, Franta si Visby, Suedia.

Pentru mai multe informatii despre Lindab, accesati www.lindab.ro.


 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video