Aerteknika

Mark Airstream unitatea de recuperare a caldurii, este acum certificata Eurovent

mark
vizualizari

Unitatea plug & play de recuperare a caldurii de la Mark Climate Technology este acum, pe langa RLT Richtlinie-01, de asemenea, certificata Eurovent
Eurovent
Intreaga gama de unitati de recuperare a caldurii Mark Airstream au primit, pe langa certificarea RLT, certificarea Eurovent. Aceasta eticheta energetica europeana pentru o unitate de tratare a aerului clasifica un CTA dupa diverse aspect, cum ar fi: punte termica, rezistenta structurala, izolare termica, izolare fonica, clasa de viteza si clasa recuperare de caldura.

Pentru a va asigura ca toti producatorii utilizeaza aceeasi metoda de testare si, mai presus de toate, mentin aceasta calitate, acestea sunt supuse unei examinari de catre Eurovent. Companiile sunt supuse controlului periodic pentru se asigura ca inca indeplinesc cifrele de raportare masurate. In acest fel, clientul are intotdeauna garantia ca primeste un produs de inalta calitate.
 
Mark AIRSTREAM
Cerintele pentru calitatea aerului in cladiri sunt tot mai mari. Deseori este necesara ventilatie multipla pentru conformarea la aceste cerinte. O mare parte din energie se pierde atunci cand se utilizeaza echipamente de ventilatie standard. Pentru a contracara pierderea de energie Mark a inclus o unitate de recuperare a caldurii, Airstream, in gama sa de produse. Aceasta unitate are o eficienta de pana la 90%. Asta inseamna ca 90% din energia eliminata, este furnizata la intrarea aerului proaspat. Aceasta eficienta ridicata inseamna ca, in multe cazuri, nu este necesara o incalzire ulterioara.
 
Unitatea de recuperare a caldurii Airstream este disponibila in doua versiuni atat pentru instalare in interior cat si pentru instalare in exterior. Airstream CFX este echipat cu un schimbator de caldura certificat de inalta eficienta contracurent cu by-pass. Airstream HWX este echipat cu un schimbator de caldura rotativ, cu un strat de zeolit puternic higroscopic.
 
Aplicatiile posibile pentru Airstream includ birouri, școli, ateliere si vestiare.

Mark Airstream indeplineste pe deplin cerintele actuale pentru normativul ErP 1253/2018 pentru produsele de ventilatie.

www.markclimate.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019