Aerteknika

Solutii pentru eficientizarea consumului energetic al sistemelor HVAC

Danfoss
vizualizari
Seminar dedicat proiectantilor si instalatorilor care devolta sisteme de ventilatie si aer conditionat pentru cladiri comerciale si spatii publice

Creșterea populației, standardele ridicate pentru gradul de confort și arhitectura modernă creează noi cerințe privind sistemele de ventilație și unitățile de tratare a aerului. În același timp, accentul se pune acum mai mult ca oricând pe dezvoltarea tehnologiilor care reduce consumul de energie și amprenta de CO2 a clădirilor moderne.

Danfoss vine in sprijinul profesionistilor din domeniu cu noi solutii pentru cresterea eficientei sistemelor HVAC in cladirile comerciale si publice.

Va invitam la un seminar dedicat proiectantilor si instalatorilor care devolta sisteme de ventilatie si aer conditionat pentru cladiri comerciale si spatii publice, in care va prezentam solutiile Danfoss pentru controlul climatic.

Agenda sesiunii include:
- Reglementarea aplicatiilor HVAC in spatiile comerciale - standarde si recomandari
- Integrarea BMS a mecanismelor de actionare din sistemele HVAC cu ajutorul NovoCon
- VLT HVAC Drives - control, eficienta si siguranta conform normelor europene
- Versatilitate si libertate cu noul controler MCX cu aplicatie standard AHU

Va rugam sa ne confirmati participarea la adresa danfoss.ro@danfoss.com sau completati formularul de inregistrare de pe linkul de mai jos, alegand data si locatia care se potrivesc cel mai bine cu programul dvs:

• București – marți, 10 octombrie 2017, orele 10:00 – 14:00, la sediul Danfoss Romania din Popești-Leordeni; maxim 40 de participanti
• Cluj-Napoca – marți, 7 noiembrie 2017, maxim 30 de participanti (locatia va fi anuntata ulterior);
• Iași – marți, 21 noiembrie 2017, maxim 30 de participanti (locatia va fi anuntata ulterior).

Formular inscriere seminar

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019