Toshiba continua sa fie in crestere si in 2012, contrar situatiei vanzarilor de pe piata aerului conditionat din Marea Britanie

88 vizualizari
Toshiba
Distribuie pe
Contrar situatiei de pe piata din Marea Britanie, compania raporteaza doi ani de crestere consecutiva a vanzarilor in domeniul aerului conditionat, anuntand produse viitoare importante si initiative comerciale pentru anul 2012 care sa alimenteze expansiunea continua.

Dupa doi ani consecutivi de crestere, Toshiba Air Conditioning pregateste lansarea unei serii de produse si initiative in 2012 pentru a-si largi si mai mult gama de produse si a-si spori succesul.
In ciuda unei piete nu prea entuziaste din Marea Britanie, Toshiba raporteaza ca vanzarile de echipament pentru aer conditionat au crescut atat in 2010 cat si in 2011, ajutate fiind de lansarea noului sistem VRF SMMSi (Sistemul VRF Super Modular Multi System cu 2 tevi).
Aceasta va fi urmat, in al doilea trimestru al acestui an, de introducerea sistemului SHRMi VRF cu trei tevi, aducand noi imbunatatiri si o platforma de control noua si sofisticata. Toshiba va introduce de asemenea noi adaugiri importante binecunoscutei game de pompe de caldura ESTIA.

David Dunn, Director Comercial al Toshiba, afirma: “Avand in vedere costurile energiei aflate in crestere si necesitatea stringenta de a reduce emisiile de carbon, accentul trebuie sa fie pe asigurarea celei mai inalte eficiente posibile, mentinand in acelasi timp conditiile de confort de inalta calitate in cladiri. Urmatorul salt inainte pentru industria noastra va veni din valorificarea mecanismelor cu adevarat inteligente si integrarea lor perfecta la aparatele de aer conditionat si pompele de caldura. Acest lucru se afla de mult in atentia si munca de dezvoltare de la Toshiba, iar acest lucru va fi dezvaluit in curand”.

Cresterea de la Toshiba a fost ajutata anul trecut si de adaugarea companiei Climate Center retelei de distributie Toshiba in Marea Britanie, adaugand 47 filiale prezentei puternice de distribuitori Toshiba existenti in Marea Britanie.
Acestea includ AMP Air Conditioning Ltd, Cool Designs Ltd, Cool Solutions Distribution Ltd, GT Phelan si Hushon (UK) Ltd, cu distribuitorii autorizati Aircon Group si Pacair.
Responsabilitatea fata de mediu este un factor-cheie pentru companie, reflectata in expunerea recenta a proiectului Toshiba referitor la reciclarea ecologica privind durata de viata a echipamentelor de aer conditionat. Acest lucru va fi urmat in lunile urmatoare de lansarea unui program de compensare a emisiilor de carbon, permitand utilizatorilor finali neutralizarea impactului efectiv de carbon al instalarii de aparate de aer conditionat.

In domeniul asistentei tehnice, compania a introdus un nou serviciu de raspuns rapid in scris, pentru a completa serviciul de call-centrer 24/7. Aceasta permite inginerilor sa comunice cu un specialist tehnic de la Toshiba la orice ora din zi sau noapte, pentru a obtine sprijin si consiliere de valoare la fata locului.
Sistemul imbunatatit de beneficii adaugate al Toshiba ofera acum mai mult suport clientilor fideli, inclusiv garantie prelungita pana la sapte ani pentru clientii de rand care indeplinesc criteriile.
Pe ordinea de zi pentru 2012 se afla de asemenea un nou sistem online pentru a comanda piese de schimb. Aceasta initiativa la nivel european va permite clientilor identificarea usoara a componentelor pentru echipamentele Toshiba si achizitionarea acestora online.
Instruirea este un alt element cheie al planurilor de Toshiba pentru anul 2012. Compania isi va extinde reteaua nationala a centrelor de formare, oferind clientilor o pregatire in domeniul instalatiilor la indemana, de punere in functiune si service al echipamentelor pe tot teritoriul Marii Britanii.

David Dunn, Director Comercial al Toshiba, afirma: “Toshiba este o marca puternica si respectata pe piata, avand o reputatie binemeritata in privinta inovatiei, performantei inalte si fiabilitatii. Am fost ocupati cu formarea capacitatilor si ofertei noastre si este foarte imbucurator sa vedem rodul acestor investitii. Cu aceste noi produse si servicii auxiliare gata de lansare in 2012, Toshiba Air Conditioning se asteapta la un al treilea an de crestere sustinuta”.


Despre Toshiba Air Conditioning
Toshiba Air Conditioning este parte a Toshiba Carrier UK Ltd, numarul de inregistrare a companiei 3723803. Toshiba Air Conditioning ofera solutii durabile integrand produse eficiente energetic penru sectorul rezidential si comercial.

Toshiba Air Conditioning

Foto: Dl. David Dunn, Director Comercial al Toshiba Air Conditioning


 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video