Aerteknika

Stiati ca designul toaletelor germane este diferit de restul lumii?

toaleta nemteasca
vizualizari

Germanii au propriul mod de a trata sănătatea și igiena. Ei au reputația de a fi diferiți și sunt mândri de asta. Iată un lucru nemțesc unic care vă va șoca: Germanii au un design al vasului de toaletă foarte diferit în comparație cu restul vaselor de toaletă utilizate în lume. Ei au propria lor explicație ciudată pentru acest design al toaletei.

Spre deosebire de alte vase de toaletă, acest vas are un stil unic, astfel încât "resturile" stau la vedere până când decideți să le spălați cu jetul de apă.

Explicaţie

Ei au o explicație foarte ciudată și foarte brutală pentru acest scaun de toaletă. Potrivit acestora, designul vasului de toaletă este legat de igiena lor. De ce acest lucru? Este un model care, în loc să permită ca "resturile" să cadă direct în apă, le colectează la jumătatea drumului pentru a permite examinarea lor.

Folosesc mai puțină apă

Scaunele de toaletă din Germania, în unele privințe sunt mai bune decât celelalte scaune de toaletă. Un motiv inteligent este economisirea apei. În timp ce scaunul de toaletă din vest folosește între 4-11l apă la un singur flux, scaunele din Germania folosesc mai puțină apă. Sistemul de spălare are două butoane, unul pentru apă mai puțină apă și celălalt pentru apă mai multă. Acest lucru ajută la utilizarea apei doar în cantitatea necesară, fără a o lăsa să curgă în neștire.

toalete

În imagine: 1 - Toaletă utilizată în SUA. Observați "vasul" 2 - Toalete utilizate în Marea Britanie & toalete nemțești moderne 3 - Toaletă standard utilizată în Germania

Prin urmare, nu întrebați un neamț "ce mai face", mai ales dacă a ieșit de la toaletă, decât dacă doriți să știți informații detaliate și să vizualizați fotografii intime.

Urmăriți acest video și spuneți-ne dacă ați dori să vă înlocuiți vasul de toaletă cu unul ca aceasta:

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
Stefan 51

nu ca as dori sa-mi inlocuiesc vasul,il am de dinainte de 89 se numeau vase cu oglinda

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019